Bence kıskanıyosun
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Ayrıca kaldırın kıçınızı siz de videolar çekin sizi de tanıyalım. Bilgilendirin. Bok atmak çok kolay kalk aynı işi yap desen mızıklarlar vıyıklarlar. Anca ötmeyi bilirler. Herşeye muhalefet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Yaa bak hiçbi halt bilmeden yorum yaptığın nerden belli. R25 ile kaymak gibi pistte düştü diyosun. Aklım yok fikrin var. Kktc lefkoşa cemsa karting in pistini nerden biliyorsun? Bu sitede kaç kişi biliyor? Öyle tv karşısından izlemekle olmuyo bu işler.Bu adama KTM, Yamaha para veriyor motorlarımızı tanıtıp öv ki alsınlar diye.
Vibratör dediği Megelli yeni bir motor çıkarsın bu adama da finans sağlasın bakın bakalım nasıl övüyor.
O kadar para bende de olsa ben de her motorun üzerine otururum ki fikir sahibi olayim.
Bu adam sen ben gibi uzun süre motor süren sıradan ama görmüş bir adam.
Hatırlarsanız R-25 ile düştüğü videoda çift silindir ile ilgili yorum yaparken;
Ben de anlamadım bir sürü değişik sistem, ıvır zıvır bir şey yapmışlar.
Diyor adam. Gerçekten teknik bilgi harika.
Bu arada kaza yapmasına hiç şaşırmadım adam r25 ile kaymak gibi pistte üstün viraj alma yeteneğiyle düştü hatırlarsanız.
Kaza yapmıştır geçmiş olsun, ama bir insana da körü körüne bağlanmayın. Babanızın oğlu değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Ayrıca kaldırın kıçınızı siz de videolar çekin sizi de tanıyalım. Bilgilendirin. Bok atmak çok kolay kalk aynı işi yap desen mızıklarlar vıyıklarlar. Anca ötmeyi bilirler. Herşeye muhalefet.