Bu adama söyleyecek şey bulamıyorum...

Daha önce forumlarda uzunca bir süre gezdi bu video. Film çekimleri sırasında motosikletlerin arasına dalan bir serseri sürücü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herhalde sarhoşş..:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayvan oğlu hayvan
öküz
onun bunun çocuğu
.
.
..::angry2:: ::ranntign
Bunu yapan herife bunlar az bile (zavallıların kaskıda yoktu bee. üff izlerken kanım dondu)
inşallah onun arabasına da arkadan tır girer de görür o zaman anyayı konyayı

::evil:: ::evil:: ::evil:: ::evil:: ::evil:: ::evil::

::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign

bişey derdim ama demiyim. Aslında burdan neler diyorumda yazmiyim şimdi...

Bunu biliyorum bir film çekimi sırasında yapılan bir kaza baş rol oyuncusu ölmüş die duydum(daha önce burada konuşulmuştu)

oha a.k. daha ne deyim ya. adanalıyım diyecek şey çok ama yeri değil. oha oha oha. 5 oha büyüklüğünde bi kaza...........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biliyorum hocam bu adamı daha önce izledim bölesini ibreti alem olsun diye motorun arkasına bağlayıp sürüklüyeceksin....:pl:

yuh herif resmen katliam yapmış.. bildiginiz tüm belaları bu adam için içinizden geçirin bende öyle yapıyorum şu an. allah göstermesin kimseye..

ölüm nerde ne zaman nasıl yakalar bilinmiyor.. :(

Neticede böyle .......ler de yok değil. O yüzden motorcu ne kadar dikkat ederse etsin risk altındadır.

evet desert katılıyorum ben bunu daha önce sayretmiştim o zamanda araba sürücüsünün 7 ceddinden bahsetmiştim yine bahsetme ihtiyacı duyuyorum::ranntign

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar