Bu Adam Kafasızmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence video'da gerçek dışı bir şey yok.

teşekkürler arkadaşlar bana daha yavaş gidiyor gibi geldi ama tecrübeye saygım var size inanırım...

o sürate hiç çıkmadım malum yollarımıza güvenmiyorum yemiyo açıkçası:queen:
ama kadran doğru kesinlikle...

bu arada murat sen izlediğin bütün videolar için konu mu açacaksın merak ettim doğrusu...

İlginç Olanları Paylaşıyorum Sizinle Abi :) Acmaya Kalkarsam Durduramassın :) 2 Ay İcinde 9749 Konu Acıp Birincilik Kazandım Filanca Sitede :D

ya arkadaslar hakkaten ıyı bısı yapmıyor ama adam cesaretlı ve mantıksız...
bıde sunu anlamadım ne zaman hızlı bır vıdeo olsa paylasımda hemen kadranla oynanmısmı oluo...ya bu motorlar bu hızlara cıkabılıorlar neden oynansınkı...

tehlikeli hareketler olduğu doğru ama herkesin bir yasam tarzı vardır adam bununla yasamayı yada ölmeyi istiyorsa onun tercihi..
ayrıca bu sekilde kullanan bi adam kolay kolay baskasına zarar vermez..

Ne kadar onaylamasakta adamı gerçekten tebrik etmek lazım :)

Evet haklısın, trafikteki tüm diğer sürücülerin kendisine gıcık olmasını sağladığı için, tamamına yakınından küfür yediği için, ve biz motosikletlilerden nefret edilmesine ciddi katkıda bulunduğu için ben de bu arkadaşı tebrik ediyorum.

GKN

Evet haklısın, trafikteki tüm diğer sürücülerin kendisine gıcık olmasını sağladığı için, tamamına yakınından küfür yediği için, ve biz motosikletlilerden nefret edilmesine ciddi katkıda bulunduğu için ben de bu arkadaşı tebrik ediyorum.

bu açıdan bakarsan ist mt adına konuşuyorum %50 mize gıcık olunuyor, annelerimizin kulakları çınlıyor ve senden nefret edilmesini sağlıyoruzz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay bee adamın benim tam benim kafadan fena yardırıyo helal olsun hakkkkını veriyooooooooo.. bende hayabusama kavuşunca böyle yardırıcam videolarımı bekleyin gençleeeeeeeer :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vay bee adamın benim tam benim kafadan fena yardırıyo helal olsun hakkkkını veriyooooooooo.. bende hayabusama kavuşunca böyle yardırıcam videolarımı bekleyin gençleeeeeeeer :bounce:

Yardırıcam derken başkanım.:p

Kafasız falan ama tekerde yardırıyo adam.

Boşverin ya adam gelip size sormıyacak ya abi ben nası kullanıyım diye engelliyemezsiniz bunu eminim aramızda bundan beter gidenlerde vardır patlasında kurtulsun.

adam süper motor kullanıyo valla o süratlerde girdiği virajlar falan tamam çokdoğru hareketler değil yaptıkları tehlikeli ama eminim şu camiada çoğu kişi istesede onun gibi kullanamaz bence kesinlikle tebrik etmek lazım ve süper cesaret varmış adamda

Tüh bea 300 km olamadı :p Şaka bi tarafa çok tehlikeli, trafiğe açık alanda çok sakat...

Abiler Bu Motorlar Normalde 300 KM KADAR Cıkamıyormuki Hep Kadrandan Bahsediyorsunuz ?

Kullananın aklını geçtik, düşünsenize yanınızdan 280 ile bir motor geçtiğini!!! Tabi bunda birde egzostta varsa şoförler kaza yapmasında ne yapsın!! Çok gereksiz çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar