Bu 3 Motor Arasında Kararsız Kaldım...

Hangi Motor?

• Honda CBR250R

Oy: 26 59.1%
  • Kawasaki Ninja 250R

Oy: 12 27.3%
  • Hyosung GT250R

Oy: 6 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    44
Arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine 600lük motorlardan vazgeçip 250cc lik bir motor almaya karar verdim. Artık kararımı verdim gibi. Ama bu üç motor arasında kaldım. Bu üç motordan hangisini tercih etmeliyim. 2. El piyasası yedek parça vs. bakımından en avantajlı hangisi?

Motorlar :

Honda CBR250R
Kawasaki Ninja 250R
Hyosung GT250R

Burda seçim büyük ölçüde sizde aslında bir birine çok yakın modeller.Hangisi içinize siniyosa onu alın pişman olmazsınız.

Alacağın motosiklet hayırlı olsun.Birbirlerinin alternatifi olduğu için forumda çok kişi bu motosikletler arasında seçim yapmak durumunda kaldı :)
Ve forumdaki arkadaşlara danıştı. Güzel yorumlar var içlerinde. Senin yeniden o yorumları burda bulamama şansın da var.
Forumda bi ara istersen bu 3 lü arasındaki kıyaslamayı bi arat

hızlı ve en dayanıklı motor istiyorsan ninja.
pancar motoru sesi istiyorsan honda
görüntü istiyorsan st kanuni

hızlı ve en dayanıklı motor istiyorsan ninja.
pancar motoru sesi istiyorsan honda
görüntü istiyorsan st kanuni

Kanuni ile hyosung birbirine çok benziyor. Bİrde pancar motoru sesi istiyorsan honda demişsin. CBR250R'ın sesi kötü mü? Çünkü ben korna yerine ara gazı kullanmayı düşünüyorum.. :D

ses olarak zaten bunların hepsi kötü neticede 1 veya 2 silindirli motosikletlerden bahsediyoruz (HEPSİNDE PANCAR MOTORU SESİ VAR)

Forumda bu konuyla ilgili tonla konu var ayrıntılı olarak yazılıp çizildi biraz karıştırmanda fayda var

600cc ye geçeceğin belli Alah kaza bela vermezse tabiki...bu yüzden cbr250 alman mantıklı alırken satarken büyük kolaylık,birde parça olayını düşünürsek yani ilk motorun sanırım elbette düşüceksin 2 teker sonuçta bunlar göz önüne alındığında cbr 250 ben burdayım diye bağırıyor :)
hayırlısı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimdeki sen isen hyo al :)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Tercih senin ama bana kalırsa her ne kadar ninja 250 hayranı olsamda gider cbr 250 alırdım... neden diye sorarsan sonucta illaki bunun bakımı işçilik ücreti parca ücreti olucaktır bu konuda honda cbr 250 kesinlikle alınabilecek makul bir motordur...

bu söylediğin üç motoruda kullanma şansım oldu. acun0 kesinlikle katılıyorum...

2. el düşünürsen Ninja 250r al derim ( sıfırı çok pahalı ) sıfır almak istiyorsan kesinlikle honda 250r al.

Mersin İl Temsilcisi
Kanuni ile hyosung birbirine çok benziyor. Bİrde pancar motoru sesi istiyorsan honda demişsin. CBR250R'ın sesi kötü mü? Çünkü ben korna yerine ara gazı kullanmayı düşünüyorum.. :D

o vakit sana bir borazan verelim!!!
sesle saygı olsaydı....
töbe yarabbi yaa, akşamları şu motorlarıı bağıttıran tiplerden misin yoksa?
insanlar mearktan ve özentiden değil, kime küfrettiğini görmek için bakınıyor etrafa...
yeminle...
bu hareketi ypan en az 1 kişi tanıyorum ben...

hyosung dışındakilerin hepsi tek silindir hyosung çift silindir ve hızı daha yüksektir geçiş motoru için idaeldir aynı zamanda dijital ekranıyla dış görünümüyle çokta şık bir görünümü var yedek parça sorunuda yok ama ikinci el alırkende mutlaka bir ustaya göster geçiş motorları oldugu için çok hırpalıyorlar motorları hyosungu tavsiye ederim

sbr

hyosung dışındakilerin hepsi tek silindir hyosung çift silindir ve hızı daha yüksektir geçiş motoru için idaeldir aynı zamanda dijital ekranıyla dış görünümüyle çokta şık bir görünümü var yedek parça sorunuda yok ama ikinci el alırkende mutlaka bir ustaya göster geçiş motorları oldugu için çok hırpalıyorlar motorları hyosungu tavsiye ederim

ninja da çift silindir.

Honda 1 silindir, Hyosung, Kawasaki 2 silindir.
Motorlar zaten en fazla 2 silindir o yüzden ses bekleme.
Kawasaki çok pahalı ve kaza yaptığında bi motor parası harcarsın.
Honda iyi motor ama 1 silindir olduğu için baştan kaybetti. (Bana göre)
Ayrıca oturuş pozisyonu olarak Kawasaki ve Honda daha touring gibi.
İlerde alacağın motor 600' lük bi ss olur heralde,
Zaten kalıplı birisin o yüzden ben Hyosung diyorum.

rq7

cbr 250r akar aga :)

bende bir kaç ay önce senin durumundaydım tercihim cbr oldu sana da tavsiyem cbr olur neden mi ?
kalite+tasarım+servis+uygun fiyat+2.el piyasası = cbr 250r

2. el piyasası en hareketli olan GT250'dir; uygun fiyatı ve heybetli görüntüsü nedeniyle genelde geçiş motoru olarak kullanılan ilk tercih olduğu için.
Ninja 250 performans olarak 2 makinadan da az farkla önde olup, parça servis, 2. el bakımından diğerlerine göre geri plandadır.
CBR250 diğerlerine göre nispeten yeni bir modeldir, tek silindir olması nedeniyle daha ekonomiktir ve yaygın Honda servis-yedek parça avantajı söz konusudur.

Artı ve eksilerle tercih senin.

mrb. ben öncelikle TVS apache param olunca da cbr 250r düşünüyorum. honda bu motoru yapana kadar gözüm ninja'daydı. tek silindirin dezavantaj olacağını düşünmüyorum. fuara 10 gün kaldı. gitme imkanın varsa orada 3ünü de incele ve kararını ver diyeceğim ama kawa katılacak mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar