Bs100 ? bs125 ? breton 125 Hangisini Almalıyım?

Ben 3 yılı aşkın süredir bs 125 kullanıyorum. Hep şehir içinde sürüyorum ve şu an 100 km'de yaklaşık 3 lt yakıyor. Bu artçı ile yakılan miktar, tek başına kullanacaksan daha da az yakar elbette. Rutin bakımları dışında servise gitmemi gerektirecek bir durum yaşamadım. Gayet memnunum.

Breton s125 almanı tavsiye ederim, 100 lük motor kullanıcısı olarak 100 lüğün performansından memnun kalmadığım için 125 lik yaptırdım.

Bretan s100 alıp 125 lik yaptırabilirsin 150 tl masraf çıkar, iyi bir usta kazım ince ayar için. Ayrıca lasstikler tubeless değil.

Breton s125 alırdım ben olsam lastikleri tubeless, amartisor farkları da var.

Arkadaşlar sunuda belirteyim benim için tipten cok motorun çekisi hızı yani biraz gücü hissetmeli insan binerken yani o yüzden 125likleremi yonelsem ?

bs125 kullandım yaklaşık 4000km. hiç bir sorun açmadı servise bile yağ değişimine uğradım. yalnız titreşime alışkın değilsen rahatsız edebilir baya titrer..

Arkadaşlar sunuda belirteyim benim için tipten cok motorun çekisi hızı yani biraz gücü hissetmeli insan binerken yani o yüzden 125likleremi yonelsem ?

Önceliğin motorun çekişi hızı ve gücü ise 100lük motorların yanından bile geçme hele artçıda alırsan motor zayıf kalıyor. seni tatmin etmez.
Ama önceliğin vergi vermemek ve daha düşük yakıt tüketimi ise o zaman bs 100 tavsiye ederim.
(Hatta istersen bu 100lük motorların yatık değilde dik motorlu olanları var onlardan alıp ilerde gücü düşük gelirse 125lik hatta 150 lik yapabilirsin)

Önceliğin motorun çekişi hızı ve gücü ise 100lük motorların yanından bile geçme hele artçıda alırsan motor zayıf kalıyor. seni tatmin etmez.
Ama önceliğin vergi vermemek ve daha düşük yakıt tüketimi ise o zaman bs 100 tavsiye ederim.
(Hatta istersen bu 100lük motorların yatık değilde dik motorlu olanları var onlardan alıp ilerde gücü düşük gelirse 125lik hatta 150 lik yapabilirsin)
vergi sorun deil üstad motor saglam olsun birazda bastınmı harlasın yani :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar