Brocks kimdir in midir? cin midirr?

Merhaba arkadaşlar ismim ibrahim .Bende 2 ay once motor konvoyuna katıldım . Cbr 125 aldım repsol başlangıç motoru olarak herkes onerdi scooter bile kullanmamıştım lakin cabuk alıstım . İstanbuldan katiliyorum elimden geldigince online olup sizlerle birlikte yeni seyler ogrenmeye ve yeni dostlar edinmeye caliscagim. üniversite ogrencisiyim bu arada ailemde motor kullanan kimse yok aldıgımdan haberleri bile yoktu cok istiyordum aldım sonradan ogrendiler yeni yeni sindiriyorlar sanirim :mrgreen: inşallah alısacaklar.. benide araniza kabul ederseniz tabiki cok sevinirim ..

:thumleft:[/COLOR]

Hoş geldin İbrahim .. Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle.. Tekerine daş değmesin.. Kazasız keyifli sürüşler .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler diliyorum :).

Hoşgeldin.Bende Brocks nedir fln deyince.Heralde Dyno Testindenve egzost dan bahsediyorsun sandım. :)

pendikliler çıkartması yapmak şart oldu artık...sahile sığmayacağız nerdeyse...:cherry::cat:

hoşgeldin :) cbr 125 r hoş motor

sahii ya ne demek brocks :silent:

tesekkur ederim hoş bulduk:) baslangic motoru inşallah yaza aprilia alacagim allah nasip ederse..

erkek kardes anlamina geliyordu yanlis hatirlamiyorsam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

pendikliler çıkartması yapmak şart oldu artık...sahile sığmayacağız nerdeyse...:cherry::cat:

kesinlikle katiliyorum :) en kısa zamanda tanısmak isterm gercekden :))

Bence brooks in dir. Bir rivayete gore de cin dir. Hosgeldin kardeslik :)

Hoş geldin.

Motosikletin hayırlı olsun.

Motosikletinin markasını yazmışsın. Kullandığın kask, mont, eldiven ve korumaları da yazsaydın. En az motosiklet kadar onlar da önemli.

Ehliyetin var mı ? Veya ne zaman aldın ? Trafik tecrüben nedir? Araba kullanıyor musun ? Biraz daha kendini tanıtırsan memnun oluruz.

Kazasız, belasız sürüşler.

Hoş geldin.

Motosikletin hayırlı olsun.

Motosikletinin markasını yazmışsın. Kullandığın kask, mont, eldiven ve korumaları da yazsaydın. En az motosiklet kadar onlar da önemli.

Ehliyetin var mı ? Veya ne zaman aldın ? Trafik tecrüben nedir? Araba kullanıyor musun ? Biraz daha kendini tanıtırsan memnun oluruz.

Kazasız, belasız sürüşler.

teskkur ederim

kaskım shoei xr 1000 daha 3 gun once aldım onuda montum prosev eldiven de kullaniyorum markasini hatirlamiyorum lakin. ufak bir kaza deneyimim oldu kasksiz bakkala gitmem artik zaten ekipmanın onemini anladım fazlasi ile ..

ehliyetim yok :( ama yazilicam motoru alırken herseyimden vazgecdim ve vazgececek birseyim kalmadi ondan alamadim ehliyet ama alcagim kısa surede.. 2-3 aydir trafikdeyim motorla. araba deneyimim var 7-8 senedir kullaniyorum lakin motor kadar zevk veren bir unsur degil . hayattaki tek aşkım suan icin motor ve degişseceginide sanmiyorum istanbul pendikden katiliyorum araniza bu arada :)

amin insallah sizede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar