Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

Motosikleti
D400
Soruyu moderasyona soruyorum tabii ama bunu anlamak için ortaokul düzeyi Türkçe bilgisi falan gerekiyor arndiolcum :)

BruceWayne sana çok güzel giydirmiş, ben de bunu beğenmişim. İster alın, ister alınma....çok ciddiye aldığım bir üye falan da değilsin, seni takip edip arkandan sallayacak kadar zamanım da değersiz değil!

Forumu hayatımın merkezine koyan sosyopatlardan biri de değilim. İşiniz gücünüz yok, insanları kategorize ediyorsunuz. Biri de çıkıp haddinizi bildirince öfkeden deliye dönüyorsunuz. Ama o kadar berbat bir yazma diliniz var ki, baş edemediğiniz insanları ucuz tacizlerinizle yıldırmaya çalışıyorsunuz. Valla bana işlemiyor dostum, sonra madara olup susuyorsunuz...

Şu adamla baş edemeyip habire şikayet edenlerden biri olduğuna eminim. Çok yazık, gerçekten acınası haldesiniz...

yav he he tamam tamam.

öyle haklısın.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
yav he he tamam tamam.

öyle haklısın.
Bana bulaşmak istemiyorsan, hiç ilgisiz konularda beni hedef aldığın belli seviyesiz göndermeler yapma.

Yoksa böyle "he he he" diye kekeler durursun...

Hadi selametle...

Motosikleti
D400
Bana bulaşmak istemiyorsan, hiç ilgisiz konularda beni hedef aldığın belli seviyesiz göndermeler yapma.

Yoksa böyle "he he he" diye kekeler durursun...

Hadi selametle...

Punctum, bu forumda cok insana gıcık oldum ama senin kadar şizofrenine denk geldim.

Bak forumdaş, herhangi biryerde sana hedef aldıgım gönderide bulunmuyorum. Senle muhattap değilim.
Bana bulasmak istemiyorsan diyorsun ulan bu konuda bana bulasan sensin sana karşı tek yorumum vs. yokken.

Kekelemiyorum artık senle ugrasmak istemiyorum çünkü algılamıyorsun. Sürekli laf soktugunu, ezdiğini falan sanıyorsun sana ne anlatayım ben?

En son mesajı atmak istiyorsan at çünkü öyle bir takıntın var buna da cevap ver.

tekrar söylüyorum bana gönderme yapmadıgın sürece seni reelde görene kadar seninle muhattap olmadım olmayacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar