ancak motosikletlerde nasıldır
ademgaddar, şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Sanırım hiç Moto Gp izlememişsiniz, lastikten anlamıyor olsak bile markayı orada görmüş olmak bazı şeylerin yanıtıdır diye düşünüyorum.
Topraksu, Bridgestone S20'ler Metzeller M3 karşılığı bir lastiktir diyebiliriz. Tüm Bridgestone'larda olduğu gibi ıslak yol tutuşu daha iyi diye biliyorum..
M3 ve S20 spor sürüş tarzı için çok uygun lastiklerdir, Z6 ya da Bridgestone karşılığı BT023 performanslı tur lastiği olarak kullanılır dersek doğru olur.. Bu yüzden hamur karışımları birbirine uymayan ön ve arka farklı marka lastik kullanmayın.. Bu sürüş dinamiğinizi ve güvenliğinizi ciddi şekilde tehlikeye sokar..
Size tavsiyem spor sürüş yapacaksınız Bridgestone S20, uzun turlar atacağım derseniz Bridgestone BT023'dür..
VFR 800 için BT023 uygun.. Yabancı bir forumda (FZ6 Forum) bir çok kullanıcının yazdıklarında Z6'nın BT023'e oranla ne kötü bir lastik olduğunu okumuştum.. BT023'ün ıslak ve genel tutuşu hakkında övgüler vardı..
Lakin spor sürüşler için de S20 çok uygun bir lastik gibi görünüyor.. Ben de S20 almayı planlıyorum, S20 kullanan biri yorumlarını eklese daha güzel olur düşüncesindeyim..
Metzeller M3 görüldüğü üzere kuru yolda başarılı..