Bridgestone battlax s20 mi Michelin pilot road 2 mi? Yardım :))

Arkadaşlar yeni 600 lüğe geçmiiş biri olarak Yamaha Xj6 Diversiyon F motorum var şuan altındaki lastikler fabrika çıkışı 4 yıllık lastik ve çok sertleşmiş her virajda ya da düz yolda hemen sarıyor kabuslu virajlarım oluyor :queen::queen: şuan 2 lastik arasında kaldım Bridgestone battlax s20 ve Michelin pilot road 2 ikiside hemen hemen aynı fiyat sürekli agresif kullanan biride değilim ara ara kendimden geçince ayarı veriyorum :queen::queen: bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... Şimdiden teşekkürler sağlıklı mutlu sürüşler :):)

S20.kullanan arkadaşlarım memnundular.ama bana sorarsan diablo rosso corsa tabikide

S20 nasıl kardeşim virajı felan nasıl biraz bilgi verirmisin :) bütçe rosso corsaya yetmiyor bide :)

Gayet başarılı virajı freni bu birazda sana bağlı;)
Youtube'da rahmetli feritgsxr'ın viraj videoları var o'lastiklerle bir göz at istersen

Diversion F eski motorum. Eğer Fiyatları yakın ise size Metzeler M7RR tavsiye ederim. Fakat M7 pahalı ise Michelin alın.

Valla beyler bütçe en son 1200 daha üstü yok bridgestone battlax modelinin katil ünü etkiliyor beni anlaşılan binmeden guvenemiyecegim aklimdada michelin geçip duruyor :)

F54

ben nc de batlax bt 30 kulladım ve geç ısınan bi lastik
ısındıktan sıkıntı yok
1150 civarına mişlen pr 4 tavsiye ederim bunu da kullandım motorun karakteri değişti resmen
motosiklet nc 700 dü

S20 evolar izlediğim videolarda baya iyidi birde o lastikte lastiğin ortasıyla yanaklardaki hamurları farklı yani yere orta kosım bile deyse yanaklarda değiyormuş gibi ısınıyor ve maksimim tutuş sağladığını falan söylüyorlardı bende batlax bt45 kullanıyorum pulsarda ısınması biraz sürüyor ama ısınıncada güzel viraj yapıyorum tek mesele o ısınıncaya kadar olan süreyi hesaplamak
Bacak koymadan anca bukadar oluyor :)
BryoaV.jpg
[/url][/IMG]
7qy2Qa.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar