- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırsızlar konusunda zaten diğer konuda fikirlerimi söyledim.Ama burda durum biraz farklı.Sizin evinize/yaşam alanınıza girmiş ve sizin eşyanızı çalarken yakaladığınız insanın hırsız olması garantidir.Ama sokakta gördüğünüzü her arabanın yada yayanın yanına yaklaşan motorlu hırsız olmayabilir.Adres sorabilir,arkadaşı ile konuşmak için durmuş olabilir.Bu yüzden bu tarz durumlarda hiç bir suçu olmayan insanların hırsız zannedilip yaralanma ve ölme olasılığı var.
Brezilaya'da bu tarz olaylar artık kontrolden çıktığı için insanlar bu tarz tepkiler vermeye başlamış.Devletin adaleti sağlayamadığı yerlerde halk kendini adeletini sağlar anarşi hakim olur arada ister istemez masmumların da canı yanabilir.
Yav hocam her ulkenin duzeni farkli.oradakilerin hicbiri adres sormuyor sen rahat ol
Sahsen burada da bu tur gasp olaylari olurss millet ayni sekilde davranmaya baslar diye dusunuyorum..Ama tabi cok yanlis,tasvip etmiyorum.. birakin motorununizu arabanizi alsin.allahin verdigi cani sadece alllah assdsfs