bravoo rekor kırdılar

Yaa ben sadece arkaama 1 kişi biner hayatta 2. kişi allmam derken adamlar 7 kişi bınıyor Artık buna cahıllık mı denmeli beyinsiz mi denmeli bılemıyorum. :farao:

sizinle musade ederseniz bir olayı paylasmak istiyoruz bostancıda oturuyoruz ve dun gece sahile indik satt gec deil 9 sıraları kendini bilmez kişiler honda todayin ustune tamtamına 7 kişi binmişlerdi ewet tam 7 kişi gozlerime inanamadım on tekerlek sofor arka soforun omuzları tam 7 kişi ve halk tabiki korku dolu gozlerle baktı hadi bunu bi kenara bırakalım bu olayın olması bunun sahilde yasanmasıni o aklı olmayanların işi peki ya guvenlik için oraya konulan 2 atvli polisler onlarındamı hosuna gittide sadece seyirci olarak kaldılar baska zaman motorları ceviren onlara aslan kesilen polisler bukadarmı zevk aldılarda sadece baktılar okadarki caddebostan sahile bile sokulmuyo artık motorlar ve katı bir dille uyarılıyor :farao: sonra adımız cevrede motorcular tehlikeli motorcular katil deniyo bu insanlar oldugu surece adımız temizlenmez biliyorum bu işe yeni basladık belki bu konuyu gundeme getirerek ukalalık etmişsek af ola yorumlarınızı abilerim ablalarım ve kardeslerimden bekliyorum saygılar kazasız belasız gunler

dostum olaya tek taraftan bakmamak lazım orası ıstanbul:pr:.garıban ne yapsın ekmek parası korsan dolmuscu luk yapıyo baksana :queen::queen:sımdı burdan cıkarmamız gereken ders ne olmalı : bırgu paraya ıhtıyacımız olursa .ne yapıyoruz hemen bı honda bayıı sıne gıdıyoruz ve honda today alıyoruz moto dolmuscu arkadasımıza hayırlı ısler dılıyor ve guvenlık guclerıne de şiddet le ıkınıyorum :queen::queen::pr::pr::pr::pr:

Vallah helal olsun. 7 kişi Today'e ha. Bravo diyorum. Ama böyle devam ederlerse sayıları birden 0 a düşebilir. Allah akıl fikir versin.

Takdire şayan bir hareket, alkışlamak gerek. :pr:
Ben todayime popomu zor sığdırıyorum valla bravo, arkadaşları bulup trafiğe kapalı alanda birdaha yapmaya teşvik etmek gerekir. Arabaya 5 kişi zor biniliyor ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar