Brave 250

arkadaşlar şimdi gözüme bir motor çarptı. bir bilgisi olan var mı? hoş duruyo fiyatıda 4950 ytl

brave250_1.jpg

brave250.jpg

brave250_2.jpg

brave250_3.jpg

asya 150t19-a ya benziyor.

Valla pes bu seferde Asya 19A nın On tasarımını almıslar su buyuk honda kopyası olan motorlar var ya t1 mı ne denıyo ıste onun kasasına oturmuslar granjlarıda degısmısler gıbı ama enterasan bı model olmus 19A gıbı ama ondan buyuk ve konforlu gıbı hangı marka bu :cyclopsan

150t10uw.jpg

İşte resmen bu kasaya yenı modelleme yapmıslar granajları degımsıler ama fena olmamıs gercı arka cok tıpsız ama.

İŞte bu modelın de on tasarımından etkılenmısler bı melez olmus :queen:

as150t19a9adex1.jpg

Yanlız motor arkası harıc cok sık bırde 250cc ve su sogutmalıda olması ayrı bı guzel olmıus.

Son düzenleme:
valla öle gezinirken buldum avcarmotors diye biyerde wardı. internette. disk fren filanda iki frenlemede abs de var gibi bişey duydum ama ondan emin değilim

valla öle gezinirken buldum avcarmotors diye biyerde wardı. internette. disk fren filanda iki frenlemede abs de var gibi bişey duydum ama ondan emin değilim

Yok Yok o dısk frenlerın markası ABS dıye marka var kandırıyolar mılletı :queen: motor guzel ama fıyatı tuzlu CBR125 parası bu resmen yaw yada gecen benım ark aldı YAMAHA XMAX 250 2.el 6,5 mılyara oda su sogutmalı ve bunu 2 ye katlar kalıtede bence degmez o paraya o plaka falan 5000ytl cıvarı olur :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar