Brandayı kesmişler.

kendi evimde motoru arka bahçeye kilitliyorum. Fakat dün gece bir arkadaşımda kaldığım için motoru kapının önüne kilitledim. üzerini de brandayla örttüm. Sabah motoru baktığımda brandayı bıçakla parçalamışlar. Ne kadar kilitlesek brandayla örtsek de illa ki zarar veriyorlar.

Bizim branda da bıçakla yırtılmış gibiydi ama aslında sert rüzgardan dolayı yırtılmıştı. Yanlış anlamayın belki sizinkini kesmişlerdir de başkasına da olursa diye sert rüzgarlar brandayı düz bir şekilde yırtabiliyor.

Böyle olaylara direk hırsız gözüyle bakmak lazım, neden kapkaç yapsın ya da evlere girme riskini göze alsın, kapının önüne konulmuş hazır motosikletler varken.. Üstelik hiçbir yaptırımı, cezası yokken. Adamlar bu işi artık meslek bellemişler. Gece gündüz motor takip ediyorlar. Eminim evlere kadar takip edip geceleride çalmaya geliyorlardır. Memlekette adalet yok, çok net. Dikkatli olmanızı öneririm, bugun bakmaya gelen yarın götürmeyede gelir allah korusun.

keşiftir belki ileriki günlerde motoru nasıl götürebiliriz hesabını yapıyorlardır dikkat etmek lazım

benim geçen hafta direk brandayı götürdüler. Sağolsunlar. :)

Bizim branda da bıçakla yırtılmış gibiydi ama aslında sert rüzgardan dolayı yırtılmıştı. Yanlış anlamayın belki sizinkini kesmişlerdir de başkasına da olursa diye sert rüzgarlar brandayı düz bir şekilde yırtabiliyor.
bende öyle düşündüm de yaz günü o kadar sert fırtına olmaz heralde. bide tek bir yerden bildiğin paramparça olmuş branda

İstanbulda bu haftasonu hortum bile gördüm ben :) Kaç kere başka yerden aldım getirdim her tarafı farklı yerlerden yırtılıp durdu en sonunda hiç bişeyden korumaz hale gelince atmıştık. Yine de dikkatli olmakta fayda var bıçakla bile olsa iyi ki motora zarar vermemişler oturma kısmını deşebilirlerdi çizebilirlerdi.

İstanbulda bu haftasonu hortum bile gördüm ben :) Kaç kere başka yerden aldım getirdim her tarafı farklı yerlerden yırtılıp durdu en sonunda hiç bişeyden korumaz hale gelince atmıştık. Yine de dikkatli olmakta fayda var bıçakla bile olsa iyi ki motora zarar vermemişler oturma kısmını deşebilirlerdi çizebilirlerdi.

aynen buna da şükür

Adama lazimdir belki market reyonundan alir gibi alip gitmistir :) kendi motoruna takmistir... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

Adama lazimdir belki market reyonundan alir gibi alip gitmistir :) kendi motoruna takmistir... :)

arabayı park edince silecekleri kaldıranlar vardır ya
benim bırandayı açıp depo kapağının kilit kapağını kaldırmışlar
bir daha buraya koyarsan bu sefer motoru kaldırırız mesajı vermişler
bende motoru apartmanın girişine kaldırdım:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

Ona şüphem yok, çünki brandanın küçük bir kılıfı vardır, ağzı büzmeli. Brandayı motora örtünce bu kılıfıda fren hortumuna düğümlerdim, adam onu da götürmüş. Şimdi sahurdan sonra inip kilit takacam, aklıma kurt düştü.

benim brandamı sigarayla delik deşik etmişlerdi. bi yakalasaydım o sigarayla neler yapmazdımki.

Dikkatli olmak lazım :( hırsızlar büyük dert nasılsa hak hukukda yok çal babam çal. Adamlar düsünmüyor ne emekle alındı onlar S:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar