Branda Önerisi?

Arkadaşlar merhaba. r25 motorum için branda arıyorum ancak uygun bir şey bulamadım.

Ya motoru çiziyor diyorlar ya dikişler yırtılıyor vs vs.

Branda önerisi olan var mı acaba ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Eylül'den beri ByLizard diye bir markanın brandasını kullanıyorum. Çizmiyor, gerçekten dayanıklı, henüz yırtılma ya da aşınma olmadı ama sürekli yağan yağmurda az biraz iç taraf ıslanmaya başladı. Yine de 140 TL gibi bir fiyatla f/p ürünü sayabilirim.

İnternetten alıp 3 ay içinde parçalanan kılıfı,çadırcı diye bilinen ustaya götürüp birebir ölçüsünde ekindeki sağlam malzemeden yapmasını istedim. O zaman parçalanan kılıfın3 katı para vermiştim. 6 yıldır kullanıyorum, sapasağlam.

Ben Eylül'den beri ByLizard diye bir markanın brandasını kullanıyorum. Çizmiyor, gerçekten dayanıklı, henüz yırtılma ya da aşınma olmadı ama sürekli yağan yağmurda az biraz iç taraf ıslanmaya başladı. Yine de 140 TL gibi bir fiyatla f/p ürünü sayabilirim.

Teşekkür ederim direkt bu markadan aldım. Ne kadar idare ederse artık.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Teşekkür ederim direkt bu markadan aldım. Ne kadar idare ederse artık.

Ben bu markadan xmax 250 için kılıf almıştım. 3 yıl kullandım sonra parçalandı yenisini aldım bunu da 3 yıl kullansam yeter.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hazır branda almamanı tavsiye ederim. 3 yıldır diktirdiğim brandayı kullanıyorum. Memnunum. Kumaşı kendin seçiyorsun. Yırtılırsa tamir edecek adamın oluyor. Paran ithalatçıya değil yerli üreticiye gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar