Branda önerisi

Katılım
22 Şub 2022
Mesajlar
35
Merhaba arkadaşlar r25 motosikletime kalın işe yarar bir branda arıyorum önerebileceğiniz marka var mı ? nette baktığımda çok dandik brandalara denk geldim.
 
Katılım
19 Haz 2021
Mesajlar
7,812
Merhaba arkadaşlar r25 motosikletime kalın işe yarar bir branda arıyorum önerebileceğiniz marka var mı ? nette baktığımda çok dandik brandalara denk geldim.

Bana kalırsa tam korunaklı olsun isterseniz su geçirmez araba brandası ile örtmeniz çok daha iyi olur ama yerde su varsa brandayı zor duruma sokabilir.
 
Katılım
7 Kas 2016
Mesajlar
9,928
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim xmax'a netten bulduğum 50 liralık brandalardan almıştım. 3 yıl kullanınca yırtılmaya başladı, bu fiyata 3 yıl iyi bile dayanmış deyip yine netten dandik brandalardan aldım geçen yaz ama fiyatı 80 küsür liraya çıkmıştı. Bu da 3 yıl dayansa yeter. pahalı branda alıp yırtılınca üzülmektense ucuz alırım 2-3 yılda bir değiştiririm. Alttan üstten bağlamak için de bir kaç tane ucu kancalı lastiklerden kullanıyorum. Yağmur ve güneşten motoru koruyor.

n11 gibi satış sitelerinde ucuz ama iş görür, motorun modeline göre dikilmiş brandalar var. onlardan birini alın geçin.
 
Katılım
24 Ara 2019
Mesajlar
2,051
Dikişli değil kaynak olucak naylon değil miflonlu olucak.şu marka pek diyemiorum bende aldim markasini unuttum bulamiyorum şimdi.aklima gelen motomax sattıği branda.ağır ve kaliteli bir brandaydi.200 250 olmuştur ama değer
 
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
2,558
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Brandacıya gidip yaptırmak biraz daha pahalı oluyor.Fakat epey faydaları var;
- Daha sağlam branda bezi seçme imkanı olur.
- Onarım gerekirse işin kolay olur.

Pahalı bir brandam vardı. Köpek parçaladı. Suni deri benzeri kalın bir malzemeden yenisini yaptırdım. Yakınlarda bir daha köpek saldırdı. 50x50 cm. yama yaptırdım. Onarıldığı hiç belli olmuyor. Yeni branda almaktan kurtuldum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst