Branda öneri.. önemli!

Kardeşim benim motorum kapalı garajda yatıyo buna rağmen branda kullanıyorum. n11'den 60 liraya benim motoruma göre yapılmışını aldım. Tam oturuyo alt tarafını falan bağlamıyorum ben üstten geçirip bırakıyorum.

Benim bunu kullanım amacım gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı, brandalı motor dikkatini çekmiyo insanların, brandanın hırsızlardan da biraz uzaklaştırdığını düşünüyorum motoru. disk kilidini bağlayıp brandayı üzerini yapıştırıyorum brandaya temas olduğu anda ötmeye başlıyo. Kendim her brandayı açacağımda öttürüyorum o biraz sıkıyo ama güzel bi önlem.
Sağol, branda kullaniyorum fakat suyu sızdırıyor dolayisiyla gostergeler, egzos v.s. için ekstra şeyler yapıyorum zahmetli oluyor.Özel otopark desen bana güven vermemeye başladı acikçasi sanki otomobil için yapilmislar v.s. getiri goturu fln, yazacak çok şey var neyse..Bana kesinlikle yağmur geçirmeyen branda şart oldu.Bugün yarın alıcam herhalde.

Benim tavsiyem yanmaz brandalardan kendinizin bir brandacı ile anlaşarak yaptırmanız hem motora tam uyan hem de gerekli ince detayları uygulatabileceğiniz bir branda olur. Ben kendim yaptırmıştım ve gayet kullanışlıydı. Fermuarlı olan bölümü ile aynalara ya da ön cama zarar vermeden kullanabiliyordum. Bir araştırın derim.

Branda yerine çadır alın. Branda motosiklete değdiği için, sabahları veya nemli havalarda motosiklete yapışır. Aradaki nem zarar verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar