Branda hariç çalan güle güle kullansın...

Bu sabah yağmur nedeniyle motosikletimin brandasını örtmek istedim. Apartmanın bodrumuna indiğimde brandanın koyduğum yerde olmadığını farkettim. Yani bisikletimin üzerinde değildi. Hatta bisikletim de yoktu. Birisi başka bir yere almıştır diye bütün bodrumu aradım.Bu güne kadar hiç görmediğim aynı renkte başka bir bisikletten başka bir şey bulamadım. Biri benimki ile aynı renkte bisikletini bırakıp benimkini aldıysa branda nereye gitmişti. Velhasıl mantıklı bir açıklama bulamadım. Bisikletimi ve brandamı alan kişiye "bisikleti güle güle kullan, ama o branda senin ........." diyorum. Brandayı yeni almıştım.:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu branda daha ucuzdur bisikletten xD

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
brandanın bilmediğimiz, manevi bir değeri mi vardı?

Lazım olunca en dandik şey en değerli eşyamız oluveriyor. Adam haklı. Geçmiş olsun.

komple ne var ne yok çalmışlar arkdaşım geçmiş olsun çalan kişi değiştirmez :cat:

Bu sabah yağmur nedeniyle motosikletimin brandasını örtmek istedim. Apartmanın bodrumuna indiğimde brandanın koyduğum yerde olmadığını farkettim. Yani bisikletimin üzerinde değildi. Hatta bisikletim de yoktu. Birisi başka bir yere almıştır diye bütün bodrumu aradım.Bu güne kadar hiç görmediğim aynı renkte başka bir bisikletten başka bir şey bulamadım. Biri benimki ile aynı renkte bisikletini bırakıp benimkini aldıysa branda nereye gitmişti. Velhasıl mantıklı bir açıklama bulamadım. Bisikletimi ve brandamı alan kişiye "bisikleti güle güle kullan, ama o branda senin ........." diyorum. Brandayı yeni almıştım.:salut:

Aklıma yıllar önce camide çalınan ayakkabı bağcıklarım geldi. Hırsız ayakkabılarımı bırakmış sadece bağcıklarını çalmıştı. Yıllar geçti,tebessümle hatırlar ve hala bir anlam veremem .:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar