Geçmiş olsun arkadaşım.Beyin ve insan vucudu çok enteresan bir makine.Hiç bir zaman umudunu yitirmeden fizik tedavilere ve çalışmayan kısımlarını çalıştırma çabalarına devam et.Umut kesilmiş birçok vakada sağlığa kavuşulduğu bilinir.İrade birçok zorluğun üstesinden gelmeyi sağlar.Seninde sağlığına kavuşup tekrar aramızda olacağına inanıyorum.
Merhaba, çok geçmiş olsun. Yazinizi okunca yabanci siteleri arastirdim, sinir nakli gibi tekniklerden bahsediyorlar. Onemsiz bir siniri alip onu kolunuzu kontrol eden sinirlerle değistiriyorlar. Hasarli dokularin alindigi farkli cerrahi teknikler de varmiş. Yalniz zaman kaybettikce iyilesme etkisi de paralel olarak dusuyormus. Hic yabanci siteleri/teknikleri araştirdiniz mi? Muhtemelen Türkiyede de uygulayan birileri muhakkak vardir. Komada 42 gün kalip bu durumlara gelebilmeniz mucize ancak yabanci forumlarda elleri ve kollari oynatabilmenin çok daha olasi oldugunu gordum.
Bahsettigim cerrahi teknigin anlatildigi site asagida belki siz de denk gelmissinizdir:
http://www.matthewnoyes.com/AutoAccidentsArticle.cfm?ID=512