Arkadaslar nicin onyargili konusmalar yapiyorsunuz,shell in turkiye genelindeki dolum tesislerinin neredeyse tamami kapandi yaklasik olarak 2 aydir shell istasyonlari bp nin dolum tesisinden yakitlarini aliyor yani siz shell istasyonlarindan yakit alan arkadaslar 2 aydir bp nin yakitini kullaniyorsunuz ,bunu samimi oldugunuz bi tanker soforu varsa sorabilirsiniz pompa gorevlisi tembihli oldugu icin soylemez,ayrica mazota benzine su karismaz aksini iddia eden varsa buyursun labaratuar ortaminda karistirsin ki karismaz bizde karistiralim para kazanalim o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Ayrica tasit tanima sistemleri takili araclar uzerindeki sistem araca kayitlidir benzinli araca dizel onayi vermez yakit alirken
Usta yazdığımı iyi oku. Taşıt tanıma onay vermediği için ücret talep ettiler zaten. Dizel arabay benzin koydu bi dünya iş açtı başıma.nasıl yaptı nasıl etti bilmiyorum. Pompayı mı oturtmadı tam veya taşıt tanımada mı sıkıntı vardı onu bilmiyorum ama ben başımdan geçen olayı anlatıyorum. Gelmiş burda yalancı muamelesi yapıyosun. Ayrıca bu bp yi koruma hevesi de ne böyle görünen Köy klavuz istemez. Başımıza geliyo ki söylüyoruz