- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
işte o gibi yollara düzgün sis farları da lazım.Valla beyler 1-2 ay önce yetersiz aydınlatmalı Er6f ile full dağ yolu ve firkete virajlı Çan (Çanakkale) - Balya (Balıkesir) yolunu akşam karanlığında yanlışlıkla kullanmıştım. Bağırarak küfretmekten neredeyse sesim kısılmıştı.
Ben de geçen sene daha motora yeni alışıyorken bizimkilerin dağda orman içinde kamp yaptığı yerden dönüşüm mangal faslını kaçırmayayım dediğim için gece geç saate kalmıştı, orman içinde yollarda sis farları sayesinde güzel aydınlatıyor ama benim sis farlarının rölesi mi bir yerleri bozuktu çukura girince sönüyordu bazen, sırf tekrar yansın diye özellikle çukura falan giriyordum, yine de öndeki çift halojen farlar yeterince aydınlatıyordu, önüme ayı çıkar diye korkmuştum ama sonra Trakya'da ormanlarda ayı kalmadığı aklıma geldi rahatladım, en fazl ayaban domuzu çıkardı karşıma.
Bir daha tek başıma öyle yollara girer miyim, belki girerim, çekinmem ama 2-3 kişi çok da eğlenceli olabilir yavaş yavaş sakin sakin giderek. Hız yapmadan da yeterince heyecanlı oluyor çünkü.