Bir mıknatısı ip ile depoya daldırıp çekin parayı.
İsim baran mıydı?
Merhaba arkadaşlar bugün benzin istasyonunda benzin aldım alışveriş sırasında benzin deposunun içine bozuk para düştü acaba sorun olurmu.?
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.
Madeni para ile elektrik üretebiliriz belki o zamanMadeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.
Madeni paralar pirinç ve bakýr alaþýmý icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediðiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanýz deponun içine birkaç tane bakýr pul atýn.
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.
Hadi Mıknatısı geçtim. Metal para depo içerisinde nasıl elektrik üretecek ciddi merak ettim. Mesleğim olmasa sormam valla. 2 senedir Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum. Henüz iki senem daha var. Yanlış anlamayın. Okulun bitmesine daha iki yıl var. Yani Benzin içerisinde duran metal paraların Elektrik üretme özelliğinden henüz bahsetmediler. Belki üst sınıflarda bahsederler. Bende senden öğrenmiş olurum![]()
Elektrik üretme dediğimi hatırlamıyorum. Tekrar okumanı tavsiye ederim.
Galvanik korozyondan henüz bahsetmediler mi okulda? Ya da pil etkisinden?