bozuk para benzin deposunun içine düştü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bir dilek tut 😃

Bence motoru satana kadar çıkarma, en son biriktirdiğin parayı yeni motor bütçene eklersin. :rendeer:

Arkadas sonucta motor bu gazlarken benzini sunger gibi emiyor ve para dibe batacagi icin hortumu tikama ihtimali bile var ayrica hicbirsey yapmasa tangur tungur depoda surekli rahatsiz eder. Bir ustaya cikarttir bence sen onu muhtemelen dedikleri gibi depoyu sokup ters cevirirler.

Nasıl söküleceğini öğrenirsen depoyu sökmek çok zor bir iş değil. Ama hiç tecrüben yoksa bir ustaya götür. Depoyu söküp, ters çevirip parayı çıkarttıktan sonra yerine takması ortalama (motora göre değişir tabi) 15-20 dakikasını alacaktır.

Merhaba arkadaşlar bugün benzin istasyonunda benzin aldım alışveriş sırasında benzin deposunun içine bozuk para düştü acaba sorun olurmu.?

Parayı çıkarmak için depoyu sökmeye gerek yok.

Ulaşılamayan yerlerdeki vida ve somunları kavramak için kullanılan, yaklaşık 50-60cm. uzunluğunda, her yöne esneyip bükülebilen, hırdavatçılarda bulabileceğiniz (Bauhaus'ta; pense, kerpeten vb. ürünlerin de bulunduğu kasa önlerindeki sepetlerde görmüştüm) esnek vida tutucu da denilen şu aparatla depodaki parayı çıkarabilirsiniz.

_EVT.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.

Şeker atsak daha etkili olmaz mı😭😭😭

Madeni para ile elektrik üretebiliriz belki o zaman :p

Madeni paralar pirinç ve bakýr alaþýmý icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediðiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanýz deponun içine birkaç tane bakýr pul atýn.

Hadi Mıknatısı geçtim. Metal para depo içerisinde nasıl elektrik üretecek ciddi merak ettim. Mesleğim olmasa sormam valla. 2 senedir Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum. Henüz iki senem daha var. Yanlış anlamayın. Okulun bitmesine daha iki yıl var. Yani Benzin içerisinde duran metal paraların Elektrik üretme özelliğinden henüz bahsetmediler. Belki üst sınıflarda bahsederler. Bende senden öğrenmiş olurum :)

Ters çevir salla.
Para düşerse senindir. Düşmezse zaten hiç senin olmamıştır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

Umulmadık yerde akü biterse ne yapacağımızı öğrenmiş olduk..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi Mıknatısı geçtim. Metal para depo içerisinde nasıl elektrik üretecek ciddi merak ettim. Mesleğim olmasa sormam valla. 2 senedir Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum. Henüz iki senem daha var. Yanlış anlamayın. Okulun bitmesine daha iki yıl var. Yani Benzin içerisinde duran metal paraların Elektrik üretme özelliğinden henüz bahsetmediler. Belki üst sınıflarda bahsederler. Bende senden öğrenmiş olurum :)

Elektrik üretme dediğimi hatırlamıyorum. Tekrar okumanı tavsiye ederim.

Galvanik korozyondan henüz bahsetmediler mi okulda? Ya da pil etkisinden?

Son düzenleme:
Ne güldüm ama :)

Ufaktan bir çocuğa bayram harçlığın içine düştü de; çıkarıp alıversin... Tabii, depo boşken!

Sonra çocuğun kolu da dirsekten içinde sıkışırsa.. ... Önce ustaya depoyu söktürüp, sonra çocuğun elinde depo, ilk yardıma ...

:)

Ne güldüm ama ...

Süzgeç taksınlar depolara .... Bak bu harbi iyi fikir ....

:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar