Boyunluk Şeysi... :D

Motosikleti
FAZER 8
Merhaba arkadaşlar .

Bayadır boyunluk arayışındayım . İstanbul selimiyede ikamet ediyorum . Kuru kafa boyunluklarına bakıyorum aslında. Hobi gibi bişey benimkisi. Motosiklet binerkende kullanabilirim . İstanbul'da böyle bi boyunluğu nerede bulabilirim acaba ?

Yada site de olabilir. Biraz baktım ama bişey bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim .

Örnek olarak aradığım şey budur :

2015-wholesale-low-price-new-font-b-Skeleton-b-font-Skull-font-b-Face-b-font.jpg

L

LifeisBike

Hocam bu tür yerlerden spariş veremem şu anda. Biraz acil lazım

Neden acil bu olmayınca motosikletin gitmiyor mu :) Tabi işin espirisi, Harley mağazalarına bakmanı tavsiye ederim. Böyle etsiz kemikler bu adamların doğası.
Sevgiler.

Motosikleti
FAZER 8
Neden acil bu olmayınca motosikletin gitmiyor mu :) Tabi işin espirisi, Harley mağazalarına bakmanı tavsiye ederim. Böyle etsiz kemikler bu adamların doğası.
Sevgiler.

:D :D Yok hocam ondan değil . Eve kısa süreli gidicem de .

Ya abartmislar fiyat.Ben 5tl ye aldım şapka olanlar var ya ondan gayet iyi yakinimda ki bi kaç motorcuda aldı.Hatta 25tl alip veren dediki bu daha iyi ve aldi onu kullaniyor.80tl nedir ya

Mont giyicem bide boyunluk giyicem oho hooo.Montların boyun kısımlarını yapamıyorlar, en iyisi kar kayak montu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar