Boyunluk Konusunu Tartisalim!

Gorunen o ki cadde kullaniminda da bu aparati takacagiz, simdi bunun enduro olani racing ve cadde olanlari var, kullanan kulanmis kullanacak varmi? ben robocop gibi giyinmeyi seven biriyim bu aparat beni rahatsiz etmez ama cok pahali , uygun fiyatli nereden buluruz? Bununla kaza atlatmis birileri varmi aramizda? Dun Altinli Gece canli yayinda tartisildigi gibi acil servisdeki doktorlar ya kask takmaz olur yada kask takar boynu kirilir olur gelenler demisler...

Boyunluk çok gerekli bir malzeme, hayat kurtarabilir. Önemini tartışacak değilim. Fakat ne kadar kullanışlı?
Uzun yola giderken,arazide ve motosiklet odaklı toplu sürüşlerde takmak harika, ama şehir içi kısa mesafelerde, ihtiyaç için motosiklete binerken zulum olur gibi geliyor.
Evet çantalı bir motosiklette güzel, fakat süpersport bir motorda düşünsenize. Kaskı ayrı,ceketi ayrı,eldiveni ayrı,dizliği ayrı.. Bunlara alıştık, bir de fazladan boyunluk olacak. Küçük bir şey de değil.
Dediklerim apaçivari gelebilir ama olacak durumu düşününce bi bunaltı geliyor be.

Herşey para, en az 1000 lira gözden çıkaracaksın. Biz daha montu zor alıyoruz, eldivenimiz botumuz eksik kalıyor. Gerçi altımızdaki motorlar nedense son model oluyorda, herneyse. Bu boyunluklar için Leatt markasının özel bir tşörtü var, boyunluk için üzerinde klipsleri var, parası olan için çok geçerli bence.

IMG_8282a.jpg

_Z5I7014.jpg

R6hl2XAAJn4.jpg

h-1131-1401.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ebay'den http://www.ebay.com/usr/atvgalaxy isimli kullanıcıdan leatt boyun koruma almıştım. Gönderim ücreti yok, fiyatı da kargoda düşük gösterdiği için vergi az çıkıyor. Tavsiye ederim.

Offroad için de Leatt'ın 3DF korumalarından memnunum, alper'in verdiği eski olanı. Yeni airfit olanlar var, boyun koruması da sırt korumasındaki boşluğa denk geliyor, iyi tasarlamışlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Offroad için tartışmasız her koşulda takılır, zaten uygun tasarlandığı için rahatsız etmiyor. Yalnız sokak için montun sırt korumasıyla uygun olması, çanta giyeceksiniz uygun olması gibi detaylar var. Çok kısıtlıyor bunlar, o kadar uyumlu değil kısacası.

Bunlarin cadde icin olanlari cikmis daha ince ve hafif bulamadim bir turlu netten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar