Boyun Koruma İnceleme : Moveo Brace Extreme 690 Gr. Cadde Kullanımı

Beklenen incelemeyi hızlıca hazırlayıp yükledim, umarım işinizi görür. Fiyatı 900 TL civarındadır.

Süper inceleme olmuş gerçekten emeğine sağlık abi forumdaki arkadaşlar fazlasıyla faydalanıcaktır bundan.Boyunluk malesef pek yaygın değil caddede.Ben herkeze siddetle tavsiye ediyorum.

Beklenen incelemeyi hızlıca hazırlayıp yükledim, umarım işinizi görür. Fiyatı 900 TL civarındadır.

http://youtu.be/zGGnIT1M9GA

Güzel inceleme olmuş elinize emeğinize sağlık, bir de bunun içinden velcro seti çıkmış olması lazım, strap yerine monta velcro setini yapıştırıp, monta sabitleyebiliyorsunuz bunu bildiğim kadarıyla. Ayrı bir parçaymış gibi taşıma derdinden de kurtarabilir insanı.

Evet parçalar kutu içinden çıkıyor, sadece yapıştırmak yerine hem yapıştırıp üzerinden terzinin de geçmesi mantıklı olabilir..

Elinize sağlık..
İlk fırsatta alınması gereken bir ürün gerçekten.

en az kask kadar önemli.Kaskla kafasını koruyup boynu kırıldıgı icin ölen bi sürü motosiklet sürücüsü var istatistiklerde.Ayrıca bu tarz ekipmanların nasıl calıstığı ve ne tarz yararlar sağladıgını kaza testlerinde üreticiler yapmıs bi kaç videoda.En az kask kadar önemli diyorum o videoları izledikten sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar