BOYUM 190 MT 25 OLURMU

boyu 190 olup mt 25 kullanan arkadaşlar varmı acaba eski kasa olur yeni kasa olur farketmez şuan çalışıyorum ve mt 25 almayı düşünüyorum ama boyuma olmaz diye korkuyorum bulunduğum şehirde mt 25 kullanan kişiler var ama Sormaktan çekiniyorum yardımcı olursanız sevinirim

o boyda zaten olucak motorlar enduro motorlar bunun dışında ne alırsanız sırıtabilir.ama 190 boyda mt25 bence olur öyle görüntü takıntınız yok ise.motor sürmenizde bir sıkıntı yaratmıyorsa dizleriniz veya belinizi ağrıtmıyorsa sıkıntı yok

bayide gidip motorun üstüne oturun ayaklarınızı yere basın üstüne birde sağdan soldan karşıdan bi resim çekilin bakın kendiniz karar verin bence sırıtmaz

bayide gidip motorun üstüne oturun ayaklarınızı yere basın üstüne birde sağdan soldan karşıdan bi resim çekilin bakın kendiniz karar verin bence sırıtmaz

öyle bişi olsa koşa koşa gidicem bulunduğum şehirin köylden farkı olmadından yamaha bayisi yok :(

Motor sırıtır mı diyenleri anlamıyorum cocuk bisikleti mi bu sanki. Bu kadar kırılgan olmayın ya bin sür gitsin başkası ne düşünür diye düşünmek komik. Şekil için mi sürüyorsunuz motosiklet. O zaman benim de uzun botum var ucube gibi tipi var, viyak viyak ses çıkarıyor yürürken ben cıkarayım onları sırıtıyor.

Hocam motoru "kendiniz" test edin önce, Bakalım siz rahat edebilecek misiniz? Çevredekilerden uyum almak doğru gelmiyor. Sonuçta podyuma çıkmıyoruz. Diğer cevabım ise 1.90 kullanan arkadaşlarım MT25 olanlar vardı ve gayet rahat kullanıyorlardı.

Olur olur. Yolda önce siz görünürsünüz , bir süre sonra motor da görünür. Açık denizden gelen gemi gibi , dünyanın yuvarlak olduğunun ispatı :cherry:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim boy da aynı, birkaç sene önce alma niyetiyle bayiye gittim üzerine oturdum, evet dışarıdan biraz sakil duruyor ama bundan daha önemlisi bacaklar için pek rahat sayılmaz, çok kıvrılıyor, kısa süreli sürüşlerde çok sorun olmaz ama uzun sürüşler yapacaksanız sıkıntı çıkarabilir...

Boyum 1.93, kilom 125 kg. Motora 40 yaşımda Cbf-150 ile başladım. 2. motorum 2015 model MT-25 ‘di. 2017 Kasım’da Yamaha Riding Academy’de eğitim motoru olarak kullanınca bayıldım bu makineye, Cbf’den soğudum ve hemen temiz bir 2. el buldum, 6 ay sonra Tenere’ye geçerken sattım.

Müthiş motor. Ben kesinlikle çok rahatattım. Dışarıdan biraz ufak duruyor olabilir altımda ama umurumda değildi. Gittiğim eğitimlerde şunu dediler hep : “Kendi rahatınıza bakın, eğer rahatsanız dışarıdan görünüşün hiçbir önemi yok.”

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Senin motorun crf 250 rally

Bence değil. Rally orta boyda ve hafif insanların motoru. Üzerine çıkınca çok çöküyor. Amortisör mesefesi yok oluyor, konfor kayboluyor, hatta amortisöre değişiklik yapılmazsa sürüş tehlikeli bile olabilir. 1,75'lik arkadaşlarım var, üzerine çıkınca ayakları yere düz basıyor. Sürülmez mi? Tabi ki sürülür. Ama yüksek/büyük motor arayışındaki 190cm boyundaki bir sürücünün ihtiyacını karşılamayabilir.

Ya beni yanlış anlamayın ama neden böyle bir başlık açarsınız ki? Hangi şehirde oturduğunuzu bilniyorum ama yamaha neredeyse tüm şehirlerde var. Gidin üstüne oturun bir fotoğrafınızı çektirin ve bakın. Beğenirseniz duruşunu alırsınız. Bu motosikletler 170 sen bunu, 180 sen bunu, 190 sen bunu diye üretilmiyor. Tamamiyle kişinin rahat edip edememesine dayalı. 190 r25 kullanan da gördüm, 165 1200gs kullanan da gördüm. Çok kasmamak lazım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ya beni yanlış anlamayın ama neden böyle bir başlık açarsınız ki? Hangi şehirde oturduğunuzu bilniyorum ama yamaha neredeyse tüm şehirlerde var. Gidin üstüne oturun bir fotoğrafınızı çektirin ve bakın. Beğenirseniz duruşunu alırsınız. Bu motosikletler 170 sen bunu, 180 sen bunu, 190 sen bunu diye üretilmiyor. Tamamiyle kişinin rahat edip edememesine dayalı. 190 r25 kullanan da gördüm, 165 1200gs kullanan da gördüm. Çok kasmamak lazım.

Daha önce yazdığım gibi, bayide üzerine oturursunuz ve rahat hissedersiniz ancak daha sonra uzun (1 saati aşan) sürüşlerde sıkıntı verebilir. Bacak-gövde, diz ve bilek açıları mühim; açılar ne kadar dar o kadar çabuk yorulur ve rahatsızlık duyarsınız... (Parantez içerisinde bence 190 adama - ergonomi olarak - çok uygun bir motosiklet değil MT-25...)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Kilo?
Olmasına olur, istersen 50cc ye bin. Ama uygun olur mu dersen, çoğunluk yakıştırmaz. Sen de foto çektirip bakarsan, oyuncak gibi kaldığını göreceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar