Boynum tutuldu çok fenayım...

Selam arkadaşlar boynum bu sabah kalktığımda vücudumu esnetirken birden tutuldu. Dün salonda ağırlık çalışmıştım sonra da motorumla işe gittim gece de geldim bunun etkisi varmıdır. Bir de krem sürdüm kas gebsetici hap aldım pek işe yaramadı eklemlerde mi acaba sorun. Pratik öneriniz var mı acaba arkadaşlar. Doktora gitmeyeceğim... Steven Havking gibi kaldım resmen. Acaba eklemler mort mu. :pale:

Isınmış veya terlemiş halde ruzgarın oğlu gibi çıkarsan nah böyle oluyor işte

Evde bir havluyu sıcak suyla ısla sık bunu ne kadar fazla yaparsan boyun damarların gevşer ve rahatlarsın sonra boynuna dola hatta sonra ütünün içine suyu doldur havlu üzerinden ağrıyan yere habire buhar bas çiçek gibin olur birdaha ders olur yapmasın böyle :p

Mersin İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar boynum bu sabah kalktığımda vücudumu esnetirken birden tutuldu. Dün salonda ağırlık çalışmıştım sonra da motorumla işe gittim gece de geldim bunun etkisi varmıdır. Bir de krem sürdüm kas gebsetici hap aldım pek işe yaramadı eklemlerde mi acaba sorun. Pratik öneriniz var mı acaba arkadaşlar. Doktora gitmeyeceğim... Steven Havking gibi kaldım resmen. Acaba eklemler mort mu. :pale:

mutlu son'da ister misin?
masaj salonu mu bura?

Hastaneye git kas gevşetici-ağrı kesici iğne yaptır. Max. yarım saat sonra mucizeye tanık ol
Özel de 10-15 tl verirsin, devlete gidersen biraz bekleyebilirsin. Ama kendi haline geçmesini bekleme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar