kendi canını tehlikeye atıyor atıyorda biz günahkarların ne suçu var bizide tehlikeye sokuyor..anayol pistmi kardeşim..ustaysan kendine güveniyorsan piste çıkar hünerlerini gösterirsin..bu kisinin solladığı herkişi.araya girip tehlikeye attığı her sürücü şu anda potansiyel bir motosiklet ve motosiklet sürücüsü düşmanıdır..buradan övgüler yağdırdığınız bu zat motosiklet ve motosiklet sürücülerine çok büyük bir haksızlık yapmıştır..sonra dövünüp duruyoruz..nedir bu 4 tekerlerden çektiğimiz diye..bunu gören sürücülerin arabalarını direk üstümüze sürmediğine nerdeyse şükredeceğiz...ben diyecek laf bulamıyorum ..allah ıslah etsin.resmen intihar a teşebbüs ediyor..allah esirgesin yarın başına birşey geldimi açılan topiclerdeki yazılara bakın..taziyelerdeki duygusal yazılara bakın..kimsede çıkıp demezki kardeşim kendi etti kendi buldu allah-tan yanındada 2-3 kişiyi götürmedi..seyrederken çok canım sıkıldı.oyanından geçtiği motosikletlileride allah korumuş başka izahı yok..çok kızdım çokkk.hem kendi adıma hem motorcu arkadaşların imajını kötü gösterdiği için camiam adına..ne deyim allah ıslah etsin ....hoşca kalın[/QUOTE
bencede güzel kullanmış ama yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorumale:
ale:
ale:
Bırakın melek görevini üstlenmeyi...
Adam motora binmiş.... Hepimiz bu şekilde gitmenin hayaliyle başlamadık mı bu motora..... Hepimizin hayalinde yokmudur?....
Güzel binmiş... Yoğun adrenalin yapmış.... Helal....
Doğrumu bence?... Değil tabiiki....... Ama eğlenceli....
efendi-iso ve alp tunay nickli arkadaşlarr:.salak salak konuşmayın bilmeden kardeşim...bu arakadaş sosyal mesaj falan verip yazmamış...düpedüz ukalalık yapmış..ve video çekmiş.bu övünülecek birşey değil...çünkü bunun yaptığını racing sürücülerin yüzde 100 yapar...biz de bunu yapmıştık...merterde allahtan kuzen ikilem içinde kalmadı da nerdesyse milimetrik bir kılpayı motosikletimizin sağ aynası neredese çizdik geçtik..ufak sanisenin binde birinde tereddüt etseydi şimdi biz burada yoktuk...allah korudu...ama her zaman korumaz...korumak biraz da kendi elimizdedir.şimdi isimisim yazmayayım...ama bilmem bilirmisiniz..gidin ÇORLU Y ORADA ANA CADDEDE KAFE VAR VE RACİNGÇİLERİ GÖRÜN.herkez bu video yu çeker...herkez derken.1000cc lik sürücüler.bizde(ben artçıyım.).yolda 250...260 cibarı gidiyoruz.ama ana otobanda paralı gişe yollarında.neredeseyse arabaların aralarında 20 30 metre var.kısaca arkadaşın yaptığı yanlış...allah korusun bir arabaya arkadan bindirse arabanın önünden çıkar...yanlış...racing tutkumuzdur.ama yol..mekan önemli.bırakalım ghost rider tarzı sürücülere özenmeyi...çok hevesli ve paramız varsa.katılın tt road race yarışlarına...tourist trophy.yoksa da yerine..şartlarına göre kullanın.çünkü emin olunuz trafikte millet bize
r:
r:
r:.kin kusuyor...