Böyle takas teklifi görmediniz..

milletin anlayamadığıda bu zaten kardeşim.Elinde satılık bir ürün/eşya/araç (her neyse) varsa koy ilana zatan ihtiyacı olan gelir seni bulur.Birazda fiyatı makul seviyelere çektinmi kesin satılır er yada geç.Ama gelip alakasız bir ilana teklifte bulundunmu absürt kaçıyor.Adam kalkmış bana 3D 144hz monitör satıyorum adam kalmış benim sattığımdan daha eski bir monitörü takas düşünürmüsün diyo mal işte..
Engelle gitsin kardeşim hiç cevap bile yazma..

Yorumlarda cok fazla soran olmuş arkadaşlar şunu belirtiyim ilanin en altina cbr125 vb motorlarla takas olur diye yazdim
Benim verdigim cevabida abartili bulanlar daha ne istiyo anlamiyorum adamin ayaklarinimi opuyum alinmasin kusmesin diye

Olur olur böyle şeyler dondurma makinası takas teklifi gelmişti. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle takas teklifi görmediniz biraz garip olmuş ,her ilan açana böyle saçma sapan teklif ,ölücüler istinasız geliyor , o konuda vatandaşı engiliyemiyorsun birde ısrarcılar. Takas yok diyorsun değişim yazıyor,vs muadili kelime,. Adam 15 sene önceki moda olan tebeşir çizgili(mafya çeketi ) gibi onla takas edelim diyor...Genelde takas işi satılamayacak malını satılabilir mallar ile değiştirme için yapıyorlar..

Bir yandan da düşünüyorum bu işi meslek mi edinmişler diye,

Eren kardeşim olayı çok büyütme!Takılma böyle şeylere ilanın altına takas düşünmüyorum yada sadece şu şu motorlarla takas olur falan yaz!

Yatak takası teklifini getiren ne düşünüyor bilinmez, lakin verdiğin tepki çok hafif kalmış. Ağır bir kaç kelime ile işi bitirsen güzel olurdu.

Eren kardeşim olayı çok büyütme!Takılma böyle şeylere ilanın altına takas düşünmüyorum yada sadece şu şu motorlarla takas olur falan yaz!

Buyuttugum veya takildigim bisey yok*zira ortada buyutecek birseyde yok ben eglence amacli paylastim :) yukardada belirttim gormemissin heralde şu motorlarla takas olur diye yazdigimi soyledim

Buyuttugum veya takildigim bisey yok*zira ortada buyutecek birseyde yok ben eglence amacli paylastim :) yukardada belirttim gormemissin heralde şu motorlarla takas olur diye yazdigimi soyledim

Kardeşim senin motorda güzel ama ! Ama yok ben değiştireceğim dersen sana kırmızı cbr250 yakışır !

milletin anlayamadığıda bu zaten kardeşim.Elinde satılık bir ürün/eşya/araç (her neyse) varsa koy ilana zatan ihtiyacı olan gelir seni bulur.Birazda fiyatı makul seviyelere çektinmi kesin satılır er yada geç.Ama gelip alakasız bir ilana teklifte bulundunmu absürt kaçıyor.Adam kalkmış bana 3D 144hz monitör satıyorum adam kalmış benim sattığımdan daha eski bir monitörü takas düşünürmüsün diyo mal işte..
Engelle gitsin kardeşim hiç cevap bile yazma..

+1 Olmadı biilboardlara ilana çık özür dilemek için:mrgreen: Valla boş beleş adam çok, herşeye sazan gibi dalacak.

bence vatandaşın amacı şu, "motor sevdasından vazgeç, mazallah kaza yaparsın, yataklara düşersin"

Birkaç ay önce sattığım motoruma ilk gelen takas teklifi sanayi tipi kıyma makinesi idi. Üstüne de 3.000 TL fark istemişti. Şu anda bir daireyi satmaya çalışıyorum ve ona da Tokat'ta tarla teklifi geldi. Yani millet şansını deniyor her fırsatta. Ancak bu hasta yatağı, evde yatalak kalan insanların bakımı için oldukça gerekli bir şey. Çalıp satmaya bile yelteniyorlarmış. Tabii yine saçma bir teklif ama ona kadar daha neler neler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar