böyle scooter görülmemiştir

Scooter a bak... O arabanın sahibi nası geziyo yolda :mrgreen:

bn olsam o arabayı denıze atarımm ne o yaaa ama photoshopta olabılırr ama tam olark bılmıyorum yane

Ya vidyoyu yavas cekmisler.Sonra ileri sarma tusuyla hızlandırmıslar.Fake bunlar fake:)Bu arada araba cok dehset

tamamen düzmece.
ikiside NOS lu imiş.

normal pontiac trans-am verileri: 325 beygir güç. 5700 cc motor hacmi. 474 nm max tork. 6 ileri vites manuel.

bırak noslusunu normali bile anormal !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araba gerçekten hoşmuş.içinde kola yudumlamak vardı.

haaaha, çok komik :queen:

çünküüü

bu şebeklikten başka birşey değil,
imkanı yok yani

(paylaşım için saol missimpreza) :bounce:

onurrr verdiğin linkler pek hoşuma gitti :)
benim motora da olur mu acaba :silent:

Vallahi o link'tekilerin 2 tanesi T-MAX 500, diğeri de muhtemelen Çin malı değildir. Yoksa daha kalkışta dağılırlardı :)

Tabi diğer yandan motor üzerinde bu tarz oynamalara karşıyım ben :)

tamamen saçmalık o arabayı geçebilmesi imkansız. Hadi geçti diyelim ufacık tekerle o hızla gidebilmesi çooooooooookkk zor hatta gidemez düşer:queen:
burdaki herkez motorcu ve küçük tekerlekli motosikletlere haddinden fazla hızın ne kadar tehlikeli olduğunu bilirler sanırım. küçük tekerlekli motosiklette motosikletin kaldıramayacağı hıza bizzat ben ulaştım ve kontrol edilebilmesi gerçekten çok zor direksiyon olabildiğince sağa ve sola doğru oynamaya başlıyor ve sen motorun üzerindeyken en ufak bir hareket etmende acayip bir denge kaybı meydana geliyor. Bizzat ben yaşadım ordan biliyorum:cat:

başta trans am için 150 beygir mi diyo, benmi yanlış anlıyom, arabayı birinci vitesde gazı kökleyipmi kullanıyo bu adam,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar