böyle şaka mı olur ya..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün sabahleyin erkenden uyandım dershaneye gittim normal 6 dersimi gördüm,her tenefüste aşağı motoruma bakarım,son derse girmeden önce bi kere daha baktım olduğu yerde duruyodu. neyse zil çaldı ders bitti biz en üst katta olduğumuz için en son biz indik bi baktım motor yok,soğuk souk terlemeye basladım sağa bakıyorum sola bakıyorum yok yok yok..dediğim ilk kelime .... :cherry: sonra bi baktım karşıdan benim arkadaşlar almış motoru köşeye çekmişler beni izleyerek pis pis gülüyolar..allahtan ki şakaydı ya değilse yüreğime iniyoduu:queen: ÖYLE paylaşmak istedim kardeşlerim ya motorumu pek seviyomuşum:):)

Moderatör tarafında düzenlendi:
allah ayırmasın ....

bi ata sözü var eşeğini sağlam kazığa bağla der sen bağlada birdaha böyle şakalara maruz kalma :cat:

disk kilidi gerek aslında ama burada bulamadım yaw arayış içindeyim:)

CBA

öff banada aynı şakayı yaptılar artık dershaneye motorla gitmiyom o yüzden...

yok abi ben giderim:cherry:

vallaha bana öyle bişey yaparlarsa arkadaşlıktan men ederim.
neyseki şakaymış :queen:

Mersin İl Temsilcisi
allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldurup sevindirirmiş :)

sevgili kull.. :p

-yanlarına gidip --Polisi aradım yoldalar ne yaptınız böyle artık polise cevap verirsiniz ne yapalım-- deseydin. Suratlarındaki ifadeyi görüncede şaka şaka deyip hıncını alırdın :p

-yanlarına gidip --Polisi aradım yoldalar ne yaptınız böyle artık polise cevap verirsiniz ne yapalım-- deseydin. Suratlarındaki ifadeyi görüncede şaka şaka deyip hıncını alırdın :p

Evet böyle güzelolurmuş nasıl şaka ya o.Adamın yüreğine iner.:queen:
Birde motorunu daha muhafaza et baksana arkadaşların götürmüş ya götüren hırsız olsa bence kilit vs. tak.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet.ama hırsızlar köşebaşından sana bakarak gülmezler.daha dikkatli olmalısın:rendeer:

Bir başkasının motorunu çalanlar o kadar kötü birşey yapıyorlar ki; kesinlikle bilincinde değiller, çok cahil ve gönülleri kapanmış olmasa böyle yapmazlardı.

Bir insan o motoru almak için ne zorluklar çekiyor, emek harcıyor, yoruluyor ve motor bambaşka eli ayağı...

Bilinçsiz birinin hungarca motoru çalması sahibinde açtığı yara sadece maddi olmuyor malasef...

Arkadaşların şaka olsun diye kucaklayıp götürebiliyorsa, kötü niyetli kişiler de aynı hızla götürebilir. dikkatli olmak gerek =) disk kilidinden ziyade, motoru biryere bağlamak daha doğru olur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldurup sevindirirmiş :)

sevgili kull.. :p

Hocam onun asli semersiz buldururmus olacak yanlis hatirlamiyorsam.

Bahsi geçen kul da Allah'in sevdigi kul degil, gariban kul olacak.:)

Neyseki sakaymis.
Insanin yuregine iner yahu.:p

Moderatör
Ne biçim arkadaşmış onlar :p Dövmedin mi hiç birini ? :D

moruk aynısı banada oldu yedek anahtarla dükkana götürmüşlerdi motorumu arkadaşlar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar