Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .
sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?
Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .
sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?
valla bir arkadaşım fazer'ın bir modelinin avrupa'da dört sene üst üste en kötü motor seçildiğinden bahsetmişti bir sohbetimizde. ama dediğim gibi onun yalancısıyım. oturup araştırmış değilim.
ben naked motorda onca gücün çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. zira gazladıkça yediği rüzgardan ne yapacağını şaşırıyor insan bir noktadan sonra. özetlersek kullanmadığım bir motor olduğu için ayrıntılı bişey söylemem saçma olur.
kendimden alıntı yapayım .ne adamlarsınız ya.
sabah uyandım baktım tartışıyorsunuz.
okula gittim geldim baktım tartışıyorsunuz.
bu akşam dışarıya cıktım arkadaşlarla geldim hala tartışıyorsunuz.
şimdi yatıyorum. sabah kalkınca bakıcam.
5 senelik konu . 25 yıllık model . Bu kadar yazı yazılmamış![]()
Accıhda şuna yazın . alıcaz motoru hakkında birşey bilmiyoruz yaw
http://www.motosiklet.net/forum/mot...750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Sayın çelikat Transalpede biraz çamur at biz de dalalım konuya.
Söyleseydin ben seni aydınlatırdımtamda ninja 250 alacaktım .. tam anlamıyla aydınlanmış oldum ...allah korudu resmen
Efsane makinadir. Bizim memlekette temizini bulmak zor olsada bulursan hemen al derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Yeni modelinde kullanicilarin asiri yakit tuketimi sikayeti vardi. Bunun disinda sevdigim ve rustunu ispat etmis bir motordur.
hiç aklım basmıyor km. düşürmeyi, halbuki Avrupa da km. yüksek motorların karizması ve gördüğü saygı bir acayip oluyor, elinden fazlası geliyor senin, bak her şey tamamsa arar buluruz 250.000km. yazan bir sayaç takarsın,![]()
onu ben yazmadım ama çelikatın fazera bindiğine şahit oldum
HUUUU huuuuuuuuuuuuuu Celikat ordamısın annem?![]()
detaylı yorum yazacak kadar kullanmamış olduğunu anlayamamak başka bir erdem demek ki
On dakika kullandığın motoru forumda başlık açıp yerden yere vurabiliyorsun ama... Nasıl bir erdemmiş yahu bu.
yüksek gidonlu bir motorun üzerine yatmanın zor olduğu birikimime göre. allah bilir sen o avatarındaki motoru yatarak kullanıyorsundur. hatta ben senin nasrettin hocanın eşeğine ters binme hikayesi gibi hikayelerin olduğunu düşünüyorum.
Kaç km Transalp kullandınız ? . Eski modellerinde yakıt daha mı iyiydi son modelde mi kötü oldu ? Honda olması sevmeniz için yeterli sebepmidir ? Kawasaki olsaydı yine severmiydiniz. ?