- Konu Yazar
Yazık valla , beni bu hale getirseler bir daha uğramazdım bu foruma . Bence sen başka bir isim uydur yeniden üye ol...
sen beni bırakta kendi geldiğin hale bak önce? kazık kadar adamsın ağzından çıkan hakaretlere bak. insanın yüzünün kızaracağı yerde gelmişsin utanmadan benim ne hale düştüğümden konuşuyorsun. yazık valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
ibretle takipteyim :mrgreen: göstergeleri hakkaten basit ötesi ama be, diğer konulara girmek istemiyorumfazer hakkında da görüş alabilir miyiz ?
valla bir arkadaşım fazer'ın bir modelinin avrupa'da dört sene üst üste en kötü motor seçildiğinden bahsetmişti bir sohbetimizde. ama dediğim gibi onun yalancısıyım. oturup araştırmış değilim.
ben naked motorda onca gücün çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. zira gazladıkça yediği rüzgardan ne yapacağını şaşırıyor insan bir noktadan sonra. özetlersek kullanmadığım bir motor olduğu için ayrıntılı bişey söylemem saçma olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
O kadar anti Hondacı provokatörün arasından bir anti Kawasakicinin de çıkmış olması sevindirici. Devam et kardeşim, ben destekliyorum :queen:.
yoo ben anti kawasaki'ci filan değilim. 93 model zzr-1100 üm vardı bir zamanlar. kruvazör gibi aletti. tek sevmediğim yönü çok ağırdı. trafikte duman ediyordu beni. ayrıca 2006 zx-10 hastasıyım.
ayrıca abd gibi en büyük pazarda bir numaradır kawasaki. bizim ülkede pek esamesi okunmuyor sadece.