Böyle ölüm sadece bizde olur

Polis gözaltına aldı yarın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır sonra zaten unutulur gider..............................................

en büyük suç muayene istasyonlarında bu şekilde hasarlı olan araçlara sağlam raporu verenlerde. birde bunları bir haltmış gibi anlatanlarda

off off çok kötü, içim cızz etti ya :/ allah rahmet eylesin.

O çift lastik ve içindeki demir cant 300 kilodan az değil o momentle fiat palio tarzı bir arabaya yankapıdan çarpsa yine ölümle sonuçlanır.

Sozde denetim kaç yasında metal yorgunluğu olan hurdalar bunlar. Bunlara muayneden geçer veren görevlilerin büyük günahı var:farao:

Şaşırmıyorum artık.... bu daha neki daha yaratıcı kazalarında çıkacağına eminim ben bu ülkede

Olurda 2200 lü yıllar gelirde tüm dünya halkı uzayda koloni kurup yörüngede yaşarız, görki o zamanda bile pisi pisine can alacak bir türk icadı çıkar...

Çok kişi işini hakkıyla yapmıyor... Herkes düzene uyuyor.... Yarın yine unutulur... Katetmemiz gereken çok yol var...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
esnaf işini düzgün yapsa belki de o teker yerinden çıkmayacak...
6 yıl önce ankaradan erzuruma giderken kamyonun lastiği patlamıştı ve yaptırdık....
yola devam ederken yanımızdan bir tekerin geçtiğini görmüştük...
tamircinin yaptıgı lastiğin bijonları gevşemiş lastik çıktı gidiyor...
çift teker oldugu için biri çıkmıştı....diğeri sayesinde kurtumuştuk...
kim suçlu şimdi...
belki de o kamyonun muayenesi bile yoktu...
belki de tamir edenlerde suç var...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıkıştırmalar,üzerimze kırmalardan sonra demek ki,fırlayacak tekerleklere karşı da gözümüzü dört açmalıymışız :jocolor:
Allah tüm motosiklet kullananları böyle kötü kazalardan korusun..
Vefat eden merhumun da mekanı cennet olsun..

Olurda 2200 lü yıllar gelirde tüm dünya halkı uzayda koloni kurup yörüngede yaşarız, görki o zamanda bile pisi pisine can alacak bir türk icadı çıkar...

O yıllarda herkes uzaya çıkıcak, biz Türkler dünya da tek kalicaz.. Bol bol ölürüz artık..

Hani bahtsiz bedevi derler ya, canlısı karşımızda..

Şaşırmıyorum artık, çünkü bilmemkaç bin tonluk presin arasından geçip bilmemkaç bin derecelik fırından sigarasını yakmaya çalışırken ölen insanların olduğu bi ülke burası..

Başımız sağ olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar