böyle kaza görmediniz

http://videos.streetfire.net/hottestvideos/1/90be1d0a-ddc8-4fbc-a78d-c2f8becaab9e.htm

link açılmıyor .......................................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adam nasıl yaşıtor hala anlamadım. öldürmeyen allah öldürmüyor lafı bunun gibi durumlar için geçerli herhalde. şaka gibi kalkıp yürümeye başladı :). ii valla cidden şanslıymış. çizik bile yoktur şimdi bunda.. hele öyle şort ve tişörtleyken.. ilginç valla ne diyeyim.

Ben daha önce vermiştim ama emeğine sağlık. Bizleri düşünüp paylaşmışsın. Adamdan çok kadın aptallaşıyor. Sanki motor kendisine çarptı :)

Hehe resimden hatırladım çok komikti ama adam ucuz atlatmış ayagına çarpmayışı büyük şans

adam otomatikman kalkıyor yahu :cyclopsan
evet ben de daha önce izlemiştim :cherry:
eski günleri yad ettik saol :cat:

adam kedi cinsindenmidir nedir ayaklrının üstüne düşüyor ulan bu gavurların kazaları bile başka oluyo.

böle kaza görmedim ama yaşadım benim kazada böyle aynı fazlası var azı yok ben havayada zıpladım omuzdan olduk tabi :D

valla Allah'tan iyi yırtmış adam...
kadın zaten şaşırıyor arabadan nice sonra cıkıyor...
bi de araba cok cabuk duruyor yahu onu anlayamadım...

öldürmeyen ALLAH öldürmüyor..adamda ne kask ne koruma var..manyak herif kedi gibi ayağının üstüne düşüyor..ve adamda çizik yok..bu durumda herhalde kendini unutup motora üzülmüştür:)

valla motorcu süper hiç birşsey olmamıs gibi nasılda ayaga kalkıyor.
o değilde en dikkat cekici sey hiç kimse durmuyor gelmiyor bakmıyor kötü be.
türkiyede olsaydı tıklım tıklım olurda burda ilgi bile yok hehe

Adam atletik, bu kazadan anlaşılan; kendini kaza anında kadere teslim etmeyeceksin.

ınanmıyorum ne koruma var ne bısy ve adama sapasaglam ayakta sok bı durum allah korumus:cyclopsan

ya bu nasıl kaza kardeşim. adam yerde yatması gerekiyor bu kazadan sonra.. daha 3 saniye geçmeden YERDEN KALKIP ÇEK GİT.... :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar