Böyle İstanbul ' un ..

Bugün başımdan gecen olayı anlatıcam size normalde böyle bir konu hiç açmamışımdır ama bu sefer çok doldum.

Bugün saat 7:30 sularında Küçükçekmece den yola çıktım , yolda normal seyrimde ilerliyorum aynamda 2 tane araba gördm makas ata ata geliyorlardı bi anda sağa doğru çekiliyimde yol veriyim dedim bi baktm aynamı kaptırıyordum. Neyse bişi olmaz dedim yoluma devam ettim. Abimin evine gittim Beylikdüzü ' ne maçı izledik muhabbet sohbet v.s. saat 22:00 gibi yola cıktım , üstümde fenerbahçe forması vede bir hırka vardı. Yolda bir araç ( içkililer ) bana küfür ederek bira şişesi fırlattılar sıyrılıyım derken bariyellere giriyordum. Neyse onada eyw. Semtime geldim diye rahat davranıyordum rahat rahat gidiyordum ( cennet mah. Küçükçekmece ) önümdede bir Gri bir Ford Focus korna çalmaya başladı yukarıdan suslan o ... diye küfür sesi duydum araba gazlamaya başladı ve kafam sarsıldı durdum bi baktm camlar rakı bardağı atılmıştı kafama allahtan kaskım vardı korudu. Ben bu akşam çok korkum ne geliceği başıma belli değildi . Şimdi birazda sizin yorumlarınızı alim ben ne yapim Fenerbahçe Liyim diye kendimimi asıyım yoksa bir sürücüyüm diye köprüdenmi uçayım..:silent::pr:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugün başımdan gecen olayı anlatıcam size normalde böyle bir konu hiç açmamışımdır ama bu sefer çok doldum.

Bugün saat 7:30 sularında Küçükçekmece den yola çıktım , yolda normal seyrimde ilerliyorum aynamda 2 tane araba gördm makas ata ata geliyorlardı bi anda sağa doğru çekiliyimde yol veriyim dedim bi baktm aynamı kaptırıyordum. Neyse bişi olmaz dedim yoluma devam ettim. Abimin evine gittim Beylikdüzü ' ne maçı izledik muhabbet sohbet v.s. saat 22:00 gibi yola cıktım , üstümde fenerbahçe forması vede bir hırka vardı. Yolda bir araç ( içkililer ) bana küfür ederek bira şişesi fırlattılar sıyrılıyım derken bariyellere giriyordum. Neyse onada eyw. Semtime geldim diye rahat davranıyordum rahat rahat gidiyordum ( cennet mah. Küçükçekmece ) önümdede bir Gri bir Ford Focus korna çalmaya başladı yukarıdan suslan o ... diye küfür sesi duydum araba gazlamaya başladı ve kafam sarsıldı durdum bi baktm camlar rakı bardağı atılmıştı kafama allahtan kaskım vardı korudu. Ben bu akşam çok korkum ne geliceği başıma belli değildi . Şimdi birazda sizin yorumlarınızı alim ben ne yapim Fenerbahçe Liyim diye kendimimi asıyım yoksa bir sürücüyüm diye köprüdenmi uçayım..
:silent::pr:

Takım tutmuyorum okdukça rahatım.:)

Biraz önce babamlardan geldim..Maçı izledik birlikte..
Dönüşte tam evimin sokağına sapacağım sırada mahallenin gençleri olacak kopuklar ellerinde bira şişeleriyle önümü kesip korna çal korna çalll diye bağrınmaya başladılar..Biriside ön tekerime tekme attı..

Bunun üzerine bende motoru stop edip yan sehpaya aldım ve aşağı indim..
Önce tekme atan çocuğun çenesine bir adet yumruk, sonra da arkadaşına yardıma gelen 2 çocuğun dizlerine 2 adet tekme attım..3'ü de yere düştü..

Mahallenin tekel ve bakkalı olan esnaflar gelip 190 cm'e 120 kg. olan beni tuttular da hepsini çiğnemeden dağıldı çocuklar..

Bu arada motosiklet montumun içinde fenerbahçe forması vardı ve fermuarım yarıya kadar açıktı..Sanırım dalaşmalarının nedeni bu olsa gerek..

Vaki değildir sokaktaki adamla kavga etmem, ilk oldu bu ama oluyormuş demek..

Dolayısıyla, BiLaL_22 arkadaşım, seni anlıyorum..
Normalde alakaları olmayan insanlar sadece taşkınlık vesilesi olduğu için bu tür toplumsal heyecan durumlarında aşırı tepki vererek suç işlemeyi meşrulaştırmaya çalışıyorlar..

Bu gece yaşadıklarıma rağmen gene de bulaşmamak gerekir diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun sana da..

Bence, fenerbahçe veya diğer büyük klupleri tutacaksın

diye bir şart yok. Futbol '' başlıbaşına '' bir sektördür.

Futbol kluplerinin hisse senetleri borsaya kote edilmiştir.

Yazılı ve göresel basında; hisse senetleri borsaya kote

edilen bu kluplerin maaşlı yazar ve köşe yazarları vardır.

Bu nedenle kendini fazla kaptırma ,memleketin neresi ise

o şehrin klubunu tutarsın veya umuma ya da kamuya açık

alanda hangi klubu tuttuğunu senden başka bilen olmazsa;

sen de rahat olursun (ailende), kafanda rahat olur..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yazıkki futbol terörü ülke teröründen daha büyük bir sorun.
Ülke terörü birgün biter ama futbol terörü asla bitmez.

sadece istanbul değil, heryer öyle. geçen sene beşiktaş şampiyon olduğunda izmitteydim. maç bitince formamı giydim, montuda üzerine ve merkezde bi turliyim dedim. ama adamlar gözü dönmüş gibi herkese saldırıyodu, önümdeki arabanın yolunu kesip içindekileri bi güzel dövdüler, poliste benim gibi izliyodu sağolsun. baktım olacak gibi değil yandan yandan kaçtım, tam gaz eve geldim.
millet bu futbol olayını namus meselesi yapıyorya, helal olsun diyorum. bizim toplumun namusu 11 tane başka erkeğin elindeymiş meğersem.

Dönüşte tam evimin sokağına sapacağım sırada mahallenin gençleri olacak kopuklar ellerinde bira şişeleriyle önümü kesip korna çal korna çalll diye bağrınmaya başladılar..Biriside ön tekerime tekme attı..

Önce tekme atan çocuğun çenesine bir adet yumruk, sonra da arkadaşına yardıma gelen 2 çocuğun dizlerine 2 adet tekme attım..3'ü de yere düştü..

Mahallenin tekel ve bakkalı olan esnaflar gelip 190 cm'e 120 kg. olan beni tuttular da hepsini çiğnemeden dağıldı çocuklar..

Bu arada motosiklet montumun içinde fenerbahçe forması vardı ve fermuarım yarıya kadar açıktı..Sanırım dalaşmalarının nedeni bu olsa gerek..

Normalde alakaları olmayan insanlar sadece taşkınlık vesilesi olduğu için bu tür toplumsal heyecan durumlarında aşırı tepki vererek suç işlemeyi meşrulaştırmaya çalışıyorlar..

Geçmiş olsun sana da..

Çok teşekkur ederim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

Bence, fenerbahçe veya diğer büyük klupleri tutacaksın

diye bir şart yok. Futbol '' başlıbaşına '' bir sektördür.

Futbol kluplerinin hisse senetleri borsaya kote edilmiştir.

Yazılı ve göresel basında; hisse senetleri borsaya kote

edilen bu kluplerin maaşlı yazar ve köşe yazarları vardır.

Bu nedenle kendini fazla kaptırma ,memleketin neresi ise

o şehrin klubunu tutarsın veya umuma ya da kamuya açık

alanda hangi klubu tuttuğunu senden başka bilen olmazsa;

sen de rahat olursun (ailende), kafanda rahat olur..

ustacım ben formamı giymişim maçımı izlemişim evime gidiyordum bu kadar.. Ne abartılı bişi yaptm nede birisine laf ettm..:farao:

@SinanAksu , @RunemagicK
Sonuna kadar haklısınız diyecek birşey yok ..

Geçmiş olsun sana da..

Elinize sağlık :rendeer: Müstahaktır bu tip heriflere..

ustacım ben formamı giymişim maçımı izlemişim evime gidiyordum bu kadar..
Ne abartılı bişi yaptm nede birisine laf ettm..:farao:

bilal kardeş, yaptığının abartılı olduğunu yazmadığım gibi

ima dahi etmedim. Yazdıklarından ve canım ülkem gerçeğinden

yola çıkarak ki, hele de iki teker üzerindeysen yanından geçen

arabanın sürücüsünün, dengesiz ve rakip takımı tutan biri

olduğunu düşünüp gardını ve korunmanı ona göre yapacaksın

türünden değerlendirme yapmaya çalıştım. Bunun içinde

tuttuğun takımı dışarıda sadece sen bilmelisin dedim.

Aynı görüşümün arkasındayım'' üzülerek''

Örnek: bu akşam maç sonrası kadıköy ve caddelerinde yaşanan

aşağılık ve utanç verici bulduğum; yangın,yıkım,vurma,kırma

olaylarını nefretle kınıyorum..

Fabrikada işçi olarak çalışıp haftalığının tamamını hafta

sonları lig maçlarına yatıranları çok gördüm....

Dedim ya futbol sektördür. İnsanın kanını vampir gibi

emmeden rahat edemez. Seyret ama uzak dur..

Karar senin..

Motosikleti
Tracer 7

Geçmiş olsun sana da..

Helal olsun... en çok da "montum yarıya kadar açıktı fener formam vardı"
cümlesine... bu kadar... biz bu renkleri seviyoruz kimseye müdanamız yok bu kadar...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Karar senin..

Aynen öyle üstadım. Yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum, ne birçoğu hepsine katılıyorum. Altını çizerek alıntı yaptığım madde ise hiçbir zaman anlam veremediğim bir olaydır.

Ne yazıkki ülkemizdeki bir takım taraftar grupları sporun herşeyden önce barış,sevgi ve kardeşlikten geçtigini unutuyorlar, bu uğurda bırakın bir aylık maaşlarını kombine biletlere yatırmayı bırakın gecenin bi yarısı stat kapılarının önünde sıra beklemeyi bir anlık hışım ugruna insanların canlarına bile kıyabiliyorlar. Biraz önce bahsettiğim gibi futbol terörü ülke teröründen daha tehlikelidir.

Motosikleti
Tracer 7

Karar senin..

:farao:

sadece istanbul değil, heryer öyle. geçen sene beşiktaş şampiyon olduğunda izmitteydim. maç bitince formamı giydim, montuda üzerine ve merkezde bi turliyim dedim. ama adamlar gözü dönmüş gibi herkese saldırıyodu, önümdeki arabanın yolunu kesip içindekileri bi güzel dövdüler, poliste benim gibi izliyodu sağolsun. baktım olacak gibi değil yandan yandan kaçtım, tam gaz eve geldim.
millet bu futbol olayını namus meselesi yapıyorya, helal olsun diyorum. bizim toplumun namusu 11 tane başka erkeğin elindeymiş meğersem.

''Runemagick'' sana da geçmiş olsun..

Erkek-bayan, yaşlı-genç, taraftar-fanatik hiç farketmez!

Futbol ile biraz olsun dirsek temasında bulunan ve maça

giden kişi veya kişiler senin yaşadığın duyguları az veya

çok tatmış ve yaşamıştır..

Bu ülke ne çektiyse terörden çekmişdir.
(Futbol terörü, enflasyon terörü,reklam terörü,dizi terörü vb)

bende fenerliyim bende maçı dışarda izledim ama bu tür olayların olabileceğini düşünerek üzerime formamı da giymeden izldim maçımı ayrıca maç bittikten sonra giydim montumu çektim fermuarını doğru paşa paşa evime gittim.Bizim ülkemizde böyle şeylerin olabileceğini tahmin etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.Beldi başından diğer olay geçen 3 kişiyi döven abi 3 kişiyi dövmüş olabilir ama onların bıçaklı olabileceklerini atlamış.Bir insan içkili belkide uyuşturucu madde kullanmış olabileceğini unutmayalım.Ben konuyu açan arkadaşıda 3 kişiyi döven abiyi de tanımam etmem ama allah korusun onların butür olaylarda yaralandıkları hatta hayatlarını kaybedecekleri bir konuyu burada da görmek bizleri çok üzer.Ülke olarak malesef kaybetmeyi sindiremiyoruz.Her zaman arkamızda bırakabileceğimiz insanları düşünerek yola çıkın arkadaşlar.Sürç-i lisan ettiysem affola.

bende fenerliyim bende maçı dışarda izledim ama bu tür olayların olabileceğini düşünerek üzerime formamı da giymeden izldim maçımı ayrıca maç bittikten sonra giydim montumu çektim fermuarını doğru paşa paşa evime gittim.Bizim ülkemizde böyle şeylerin olabileceğini tahmin etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.Beldi başından diğer olay geçen 3 kişiyi döven abi 3 kişiyi dövmüş olabilir ama onların bıçaklı olabileceklerini atlamış.Bir insan içkili belkide uyuşturucu madde kullanmış olabileceğini unutmayalım.Ben konuyu açan arkadaşıda 3 kişiyi döven abiyi de tanımam etmem ama allah korusun onların butür olaylarda yaralandıkları hatta hayatlarını kaybedecekleri bir konuyu burada da görmek bizleri çok üzer.Ülke olarak malesef kaybetmeyi sindiremiyoruz.Her zaman arkamızda bırakabileceğimiz insanları düşünerek yola çıkın arkadaşlar.Sürç-i lisan ettiysem affola.

Tam da bu dediklerin yüzünden şimdiye kadar bilmediğim kişilerle kavga-dövüş işinden hep uzak dururdum ama bir yerden sonra iş müdahaleyi zorunlu kılıyor..
Elbette ki bıçak çekip saplasa, tabanca çekip ateş etse işler bambaşka olabilirdi..Ben her zaman bunları savundum zaten..Bulaşmamak noktasında..

Ama montun önünü gırtlağıma kadar kapatarak dolaşmaya gelirsek, ben kendi memleketimde sevdiğim takımın renklerini üzerime giyip (tahrik edici şekilde değil, sadece montumun altında, bayrak sallamıyorum, bir şey yapmıyorum) kendi mahallemde dolaşamayacaksam eğer, varsın kavga edeyim..

O kadar da alttan almak olmaz..

Bursaspor şampiyonluk kupasını bu akşam alacak.

Ayrıca; takım olarak ligde en az sarı ve kırmızı kart

görmeleri nedeniyle ayrı bir ödül daha alacaklar.

Hem kupa hem de fair play ödülü..::plus1::

Bu serseriler her yerde. Uşak'ta da dün giderken, 3-5 serserinin bir araca "neden korna çalıyorsun lan" diye bağırıp, bir kaç tekme attıklarını gördüm.

Tam da bu dediklerin yüzünden şimdiye kadar bilmediğim kişilerle kavga-dövüş işinden hep uzak dururdum ama bir yerden sonra iş müdahaleyi zorunlu kılıyor..
Elbette ki bıçak çekip saplasa, tabanca çekip ateş etse işler bambaşka olabilirdi..Ben her zaman bunları savundum zaten..Bulaşmamak noktasında..

Ama montun önünü gırtlağıma kadar kapatarak dolaşmaya gelirsek, ben kendi memleketimde sevdiğim takımın renklerini üzerime giyip (tahrik edici şekilde değil, sadece montumun altında, bayrak sallamıyorum, bir şey yapmıyorum) kendi mahallemde dolaşamayacaksam eğer, varsın kavga edeyim..

O kadar da alttan almak olmaz..

sen öyle uygun görüyorsan kimsenin birşey demeye hakkı kalmıyor abi.Ama unutmayalımki bizim toplumumuz malesef daha 3-5 seneye kadar çok çok rastladığmız;trafikte yol vermeme,yolda yanlışlıkla bile olsa omuz atma,öyle olmasa bile dik dik bakma kılıfları adı altında birbirlerini hunharca dövüp hatta dövdüklerini birde denize çöp tenekelerine atıp hatta hunharca katleden bir toplum olmaktaydı.Ben sadece böyle biir olayda bu siteden birinin zarar görmesini istemem uyarım ondandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar