ahh keske bnmde motorum olsa
Ben de böyle diyordum bir kaç ay öncesine kadar, ama bak şimdi yazıma senin gibi güzel arkadaşlar yorumlar yapmadalar. Senin de olacak günün birinde, bizlerde hayırlı olsun diyeceğiz güzel kardeşim.
yazının son satırları beni hüzenlendirdi çünkü bende motosikletimi aldığımda ilk uzun yolumu babamın kabrine yapmıştım öyleki babam motosikleti aldığımdan haberi yoktu aldığım zamanlar hastanade durumu kritik bir şekilde yatıyordu ve bir türlü kendisine söyleyemedim
Belki de bundan iki, üç yıl önce olsa babam karşı çıkardı benim motor almama... Oysa şimdi o yok, keşke olsaydı da karşı çıksaydı diyesim geliyor. Bazı duygular ve özellikle de hüzünlü olanlar paylaşıldıkça hafifler derler, içimden ne geçtiyse onu yazdım, bunca sevilmesi belki de ondandır. Hepimizi bir yerinden yakaladı galiba bu duygular.
Seneler önce avatarındaki filmi izlemiştim. Zaten var olan motosiklet sevdası dahada alevlenmişti.
Şimdiyse gecenin bir yarısı birikmiş işlerin arasından kaldırıp kafamı, siteye baktığımda bu aşkı alevlendiren bir yazı ile karşılaşmak!!!!
ELLERİNE SAĞLIK...
Pek çoğumuzun kanına motosiklet sevdasını sokmuştur Easy Rider. Benim zaten var olanları iyice körüklemişti yıllar önce tıpkı senin gibi. Şimdilerde ilk motosikletime binerken kulağımda zaman zaman "Born to be wild" melodisini duyar gibi oluyorum.
İlginize çok çok teşekkürler, çok sağolun hepiniz.