mehmet45 Katılım 23 Ara 2008 Mesajlar 70 31 Ocak 2010 #21 harbiden bu kadarıda olmaz ya cok tuhaf.o adam ölse suclu kim simdi burda:silent:
ceyhun__22 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 879 31 Ocak 2010 #22 dirsek vardır bodrumda adam da dürtüklemiştir bi sopayla, ayırmıştır dirseği.Sonra şarrrrrr .Çok sakat işler bunlar
dirsek vardır bodrumda adam da dürtüklemiştir bi sopayla, ayırmıştır dirseği.Sonra şarrrrrr .Çok sakat işler bunlar
Kıkırdak Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 464 31 Ocak 2010 Konu Yazar #23 savaskayan' Alıntı: bu konunun motosohbetle ilgisi de tartışılır Genişletmek için tıkla ... Heycandan nereye aççağımı şaşırdım napıyımr::cherry:
savaskayan' Alıntı: bu konunun motosohbetle ilgisi de tartışılır Genişletmek için tıkla ... Heycandan nereye aççağımı şaşırdım napıyımr::cherry:
motorhocası Katılım 13 May 2008 Mesajlar 7,223 31 Ocak 2010 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Kıkırdak' Alıntı: Heycandan nereye aççağımı şaşırdım napıyımr::cherry: Genişletmek için tıkla ... Nereye açacaksın doğru yere açmışsın, moto sohbet ne demek internet kafe ortamında motosiklet.net demek,ikisini bağdaştıramadınız mı
Kıkırdak' Alıntı: Heycandan nereye aççağımı şaşırdım napıyımr::cherry: Genişletmek için tıkla ... Nereye açacaksın doğru yere açmışsın, moto sohbet ne demek internet kafe ortamında motosiklet.net demek,ikisini bağdaştıramadınız mı
bygrm Katılım 12 Mar 2009 Mesajlar 1,194 1 Şub 2010 #25 tuz ruhu plastiği eritmez öyle olsaydıı taşınması çok zor olurdu yada satın alamazdıkk