Böyle Haber Görmedim..

Doğrumu acaba:silent:
Kararsız kaldım bir an..
wjhoa8.jpg

Tuz ruhu plastiği eritmez diye biliyorum:farao:

Son düzenleme:
geçmiş olsun elemana.
haber doğrudur. tuz ruhu plastiği eritmez ama plastiğin içinde demir varsa demir ısınıp plastik erir.
veya tuzruhuyla reaksiyona giren diğer maddeler ortamı ısıtıp plastiği genleştirip borunun birleşim noktasından akmasına neden olur.
başıma geldi biliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eritmez doğru,ama tıkanmış,ok:p yükü binmiş,ek yerinden zortlamış,seneryoyu beğenen yapımcılarla görüşürüz.:p

Eritip sızsa adamın %70'ini yakacak kadar akmaz. Adam kaçar bir şekilde. Belki boru taşıyamadı ve kırıldıyse birden üzerine dökülmüş olabilir.

büyük geçmiş olsun; bu vatandaşımız bedevi'den daha bahtsızmış....

Fake gibi geldi bana adam da armut toplamayacak heralde kaçardı.
Üzerine su sıçrasa bile refleks olarak kaçarsın.
:cat: Kaldı ki bu adam asker (Uzman Çavuş) çevrede olan değişikliklere duyarlılığı normal sivillerden daha fazladır.

Bence tam anlamıyla sahte bi haber.

geçmiş olsun elemana.
haber doğrudur. tuz ruhu plastiği eritmez ama plastiğin içinde demir varsa demir ısınıp plastik erir.
veya tuzruhuyla reaksiyona giren diğer maddeler ortamı ısıtıp plastiği genleştirip borunun birleşim noktasından akmasına neden olur.
başıma geldi biliyorum

İşte şimdi inandım:)

Eritip sızsa adamın %70'ini yakacak kadar akmaz. Adam kaçar bir şekilde. Belki boru taşıyamadı ve kırıldıyse birden üzerine dökülmüş olabilir.

:cat: katiliyorum.arkadas icin uzuldum cok kotu bi durum.nasil olmus bilemem ama artik bende buna cok dikkat edicem.

bence habercilerin abartması.bu haberi düzenleyen kişi kesin haplıdır,ayık kafayla yazılacak birşey değilbu...ohaaaa diyorum,tuzruhunun tamamını adama serpse,gene %70'i yanmaz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sürekli internet cafe ye gıden bırı olarak soyluyorum. gerçektende çogu alt kattakı cafelerde içerden borular geçio hatta zaman zaman su sesınden korktugumuz bıle oluyordu.çok acı bir durum : /

Forumdan Uzaklaştırıldı
sürekli internet cafe ye gıden bırı olarak soyluyorum. gerçektende çogu alt kattakı cafelerde içerden borular geçio hatta zaman zaman su sesınden korktugumuz bıle oluyordu.çok acı bir durum : /

o su sesi şöyle başlar
"şırrrrrrr",ardından" pat,küt,lüüp" sesiyle devam eder ve sonra bir" şorrr"ile sona erer.
:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu konunun motosohbetle ilgisi de tartışılır

mavra bir haber,savaş hocam belki uzman çavuş motorcudur:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar