işte sen bilgisayarcısın etkilenirsin tabi ama ben işin mutfağındayım bin kere bu tip montajlar yaptım daha önce onun için etkilenmiyorum bu dağların efendiside benim itirazın varmıydı??ben bilgisayarcı oldugum halde etkilendimbu dagların efendisi senmisin ehuehu
evet teprikler, işte azıcık dikkat edilirse gerçekler ortaya çıkıyo zaten dimibence ninjet haklı paint photo yada mac pc tartışmasına gerek bile yok arabanın arka sol stop o kadar düzgün kesilmiş ki fabrikasyon gibi...
baksalar benimle tartışmaya girmelerine gerek kalmıycak ama bakmıyolar işşteeeplakadaki woyinggg'leşme bile fotoşop olduğunu kanıtlıyor aslında bi baksanıza![]()
Bence dyecek söz bulamıyosan hiç demeden sussaydın daha iyi olmazmıydı? Ayrıca farkındaysan o mesajdan sonra susmuştumninjet dicek söz bulamıyorum yaa... hemen her msj ın sonunda sustum ben , hiç tartışmam artık gibi laflar yazmışsınama hep dewamı gelmiş.eminim bunada gelecektirr
![]()
vay be ne manyaklar var :queen::queen:yazık olmuş caanım arabaya:queen:
Kemiş Arabayı Yaaa:queen::queen:
ben olsam arabayı motora baglardım o nası olcak diyinler olabilir bende bilmiyorum gecenin bu saatinde sacmalıyorum işte![]()
![]()