- Konu Yazar
Waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
sen endüstri ürünleri tasarımcısı olarak photoshopu kullanıyosan ben reklamcı ve grafik tasarımcı olarak hergün hatim ediyorum![]()
Photoshopluuuuuuuuu)))))))))))))
Neyse sen genede öyle diyosan saygı duyalım öyle olsun no panic![]()
sen endüstri ürünleri tasarımcısı olarak photoshopu kullanıyosan ben reklamcı ve grafik tasarımcı olarak hergün hatim ediyorum![]()
Photoshopluuuuuuuuu)))))))))))))
Neyse sen genede öyle diyosan saygı duyalım öyle olsun no panic![]()
photoshop ta açıp baktım daha detaylı bakmak için ama arabanın kesilmiş yüzeyleriyle diğer yüzeyler arasında pek fark göremedim ayrıca doğal ışık kaynağı üstten geliyor ve ahşapta gölge olmamasının sebebide bu gibi geldi bana ayrıca arabanın kelebek camından motorun ön tekerinin çok gerçekçi görünüyor....
hayyııırrrr geerrçeekkk buu resssimmm tuttmayın benniiiiiiiiii!!!!zaten siz mac çiler hep bölesiniz........bizim ofiste yeterince çekiyorum burda da sen çıktın hadi hayırlısı..
![]()
bide sen pc kullanıyosun yaniiii anlaşıldı şimdi olay :queen:
Hiç tartışmam artık))
niye torna tezgahımı kullanıcaktık :sunny:
kanka bakma sen bu ninjayabu caponlar böle ::23343::
:queen::queen::queen::queen:
bu mac çilerin burunları kaf dağında olur arkadaşım ,küçük dağları ben yarattım edası ile dolaşırlar, halbuki mac'lerinden ayrıldıklarında sudan çıkmış balığa dönerleralışığım ben bu tavırlara
![]()
Ben 12 senedir macintosh'un yanında 10 snedirde PC kullanıyorum sizin ortakiler gibi balık değilim yani. Alalaha şükürler olsun zeki ve yetenekliyimdir))))