Boyle Bır Sey Goren Varmı Moto Vinç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türk lüğümüzle övünelim :cherry:

Türkü küçük düşüren Türk değildir. adam zekasyla bişeyler üretmiş neden küçük düşürücü şeyler yazıyosunuz? bi tek Türkün aklına gelir filan...

böyle zeki bir milletin torunları, oğulları, kardeşleri olduğumuz için bir kez daha gurur duydum.:)

yuh be güzelim kanuniMZ'in ne hallere sokmuşlar yaw yazıklar olsun.Hemde dedigniz gibi bu meret çok yakar harbiden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
118dkz6.jpg

İmkan bulunca bunu yapacağım gırgırına :)

mantıklıymıs bende sarjlı matkapla mıxer yapmıstım ucuna kasıgı takıp cokda gusel olmustu :queen:

Pratik bir şey olmuş gerçekten;

Normalde bu iş pancar motor denilen motorlarla yapılır ama onu da oraya buraya taşıması kurması gerçekten derttir....

Benim anlamadığım motorun, vites kutusu, dişlileri, bağlantılan bu eziyete nasıl dayanıyor :) paldır küldür birinin kafasına inmesin vincin ucundakiler :)

Sadece supersiniz demek istedim turkuz hersey yapariz herseybeklenir biz yapariz abicim ben bayildim adam eve giderkende takip gidiyor sanirim :)

Harbiden harika traktör görmüştüm de bundan ilk defa görüyorum.Hemide adam lastiğini yanında tutuyor işi bitince basıp gidiyor demekki made in turkey

Bence bir zaman sonra lastiği değiştirmekten usanır , makarayla gazlar evine :mrgreen::mrgreen:

işin komiği ilk mesajlarda "gırgır olsun diye mi yapmışlar?" diye sormuş bi arkadaş...
aslında bu iş kullanılan ve kurulan sistemin adı zaten gırgır :mrgreen:

Son düzenleme:
adam mzle halat cekıoo helal olsun he he türk değilmi normaldır :)

mz in güçü adınaaa !! :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar