böyle bir aşk olabilir mi

ya mükemmel bir video.çok ağladım çokkk:salut:
offf bu ne beaaa...keşke olsa böyle aşklar.bu zamanda nerdeee...

bu klip sanki benim yaşadığım bir aşkı anlatmış çok benzer:salut: ben sınıfta çekmiştim sevdiğim kızın resmini dersten atılmıştım sonra kızın resmini hep defterimin arasında sakladım :salut: ama kız onu sevdiğimi anlayınca benimle bir daha hiç konuşmadı:salut: ders notlarımız aynıydı,sıra numarası benden sonra gelirdi, burcu akrep ti benim yengeçti bu kadar uyumlu bir aşk olamazdı ama oluyormuş:salut:

alper, abi daha önce seyretmiştim ama dayanamadım yine seyrettim. bana bunu yapmıcaktın:salut:

Vasuki' Alıntı:
Ne biçim klip kardeşim bu adam neden iki gözünü birden veriyor, ver birini kızda görsün sende. Fotoğraf çekmene devam et, işinden olma kardeşim yaşam devam ediyor aç kalma işte:p

Şimdi aramızdan göz cerrağı çıkar "Operasyon sırasında hiptolütözlerin frolastran olmaması için tek göz nakli yapılması sakıncalıdır" demesinde. ::belge::

Şaka bir yana güzel klip, her japon türk doğuyor sonradan modifiye ediyorlar galiba... ::blusssh:

bu da ardından güldürdü, yorum süper:mrgreen:

tebrikler arkadaşım çok güzel bir video bulmuşsun izleyipte duygulanmamak imkansız hemen pc ye indirdim. evet haklısın motorcu böyle sever iştee :salut: :salut:

Abi böğle şeyler filimlerde olur yada kliplerde. Gerçek hayatta yok böğle şeyler matrix,yüzüklerin efendisi gibi hayal dünyası, gerçek hayatta böğle bir hadise olduğunu görsen ilk başta faili bu dünyada kimsenin yapmayacağı bir işi yaptığı için tebrik eder sonra da enayi derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar