Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne biçim klip kardeşim bu adam neden iki gözünü birden veriyor, ver birini kızda görsün sende. Fotoğraf çekmene devam et, işinden olma kardeşim yaşam devam ediyor aç kalma işte
Şimdi aramızdan göz cerrağı çıkar "Operasyon sırasında hiptolütözlerin frolastran olmaması için tek göz nakli yapılması sakıncalıdır" demesinde. ::belge::
Şaka bir yana güzel klip, her japon türk doğuyor sonradan modifiye ediyorlar galiba... ::blusssh:
yok abi yok siz beni öldürmek istiyorsunuz herhalde.... ağlamaktan beter oldum yawww ben ilk defa izliyorum bunu.... bir saattir ağlıyorum yawwww.. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: zati bu aralar çok duygusalım....öldüm yawww tek kelime ile....
inan okadar etkilendimki anlatamam yani bir manitam yok ama şimdi bulmaya gidiyorum aşık olasım geldi bee valla kardeş eline salık süperdi neyse şimdi ben gidiyorum heyy duyrulur manita arıyorum