böyle bir aşk olabilir mi

FinaL Fantasy VII :) japonLarı severim hep Fantazi peşinde koşan insanLar.Ama ne yaLan söyLiyeyim Türk fiLmi tadında oLsa da çok güseL bir kLip...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
nerdeyse bütün paketteki sigaraları birden yakacaktım helal olsun yaa süper paylaşım için ayrıca teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iş saati kafayı çekicektim baya sağlam mış

black_tulip' Alıntı:
arkadaşlar cumartesi günü bostancı berr i gidiomuşunuz sizden bi isteyim orda kesin zıkkım vardır rica etsem onu alperime içirirmisiniz ne olurrr yoksa hepinizin kırarım kafasını ona göre:cherry:

kurdun niye ensesi kalındır bilir misin? :)

yaww bu ne kadar çoookk duygusal bir klip..ağlattı valla:salut: :salut: :salut: :salut:

müzik süper :cat: ama ağlamadım hehe odun muyum neyim :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kereste :)

Walla nerden buldun bunu kardeş ağlattın bizide
AŞK işte AŞK adama neler yaptırıyor
Erkeklere laf atanlar seyretsinler bunu teşekkürler paylaşımın için:cat:

ben ızledıkten sonra bısı anladım ben hıc bukadar sevmemsım
:pr: bana yazık

Moderatör (forrap)
Çok güzel bi clip zaten daha öncede bu sitede yayınlanmıştı,o yüzden defalarca izledim hatta download ettim.Ama açıkcası bizim eski türk filmlerinden çok bi farkı yok,adamın motorcu olması dışında,o yüzden senaryo zaten çok farklı gelmedi bana:cat:Ama genede izlenmeye değer...

Super Moderator
arkadaşlar ben teşekkür ederim hepinize erkeklere laf atan arkadaşlara ithaf ediyorum clibi:)
ben ailemle bir clip paylaşmak istedim ve sizlerde sağolun yalnız bırakmadıınız beni hepinize teşşekkür ederim:rendeer:

türk filmi tadında. tabi meraklısına... karşıt fikirli kimse mesaj atmamış? ::shutup:: linç girişimi falan. :queen:

Moderatör (forrap)
Krom' Alıntı:
türk filmi tadında. tabi meraklısına... karşıt fikirli kimse mesaj atmamış? ::shutup:: linç girişimi falan. :queen:
forrap demiş ki;
Çok güzel bi clip zaten daha öncede bu sitede yayınlanmıştı,o yüzden defalarca izledim hatta download ettim.Ama açıkcası bizim eski türk filmlerinden çok bi farkı yok,adamın motorcu olması dışında,o yüzden senaryo zaten çok farklı gelmedi banaAma genede izlenmeye değer...

Bende aynı şeyi söyledim adamım zaten:wiinkk: Çok ilginç,bulunmayacak bi video değil ama kötü de değil,o yüzden yayınlayan arkadaşa genede teşekkürler paylaşımı için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar