Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bugun uzucu bı kaza yasadım.artık kazamı desem terormu desem bılmıyom sız karar verın.ben mustakıl evlerden olusan bı sıtede oturuyom.ve av merakım dolayısıyla kopegım var.bugun tuvaleını yapması ıcın bıraktıgım zaman bıraz oynadık ve dellendı benım hayvan.sonra ben koseye oturdum ve ızlemeye basladım.sokaga bı servıs mınıbusu gırdı.benım kopek mınıbusu kovaladı bıraz.sıtenın ıcınden gecen mahalleye baglanan yola ınınce nerden geldıgını anlamadıgım bı arabanın altında kaldı bı anda.arabanın suratı en az 70 dıyom daha fazla belkı.hemen kopegı gıttım kenara cektım.ayak derısı yırtılmıs ve resmen yuzulmus gıbıydı.komsularında yardımıyla yarasını sardık ve kanamasını az da olsa kesmeye calıstık.tam bu sırada arabayı kullanan ve mahalleden ahlıyetsız oldugunu bıldıgım cocuk benım arabanın masrafı nolcak kım bunun sahıbı dıye yanımıza gelınce dayanamadım zıpladım ustune. aazını burnunu kırdım 2 sn de.zor aldılar elımden.serefsıze bak yaaa.hem ehlıyetsız hem de onune bakmıyo.orda calısan ıscılerın soyledıgıne gore o hızla gelırken kosede dıkılen kızlara bakmaya ugrasıyomus camdan arkasına donup.fren yapsa carpmazdı dedıler.sen dovmesen ben dovcektım dedı ıclerınden bırı.neyse cocuu bıraktım oylece kapegı attım arabaya hayvan hastanesıne goturdum.bacagına 23 dıkıs atıldı ve 2 yerden kırık var kemıklerı paramparca olmus topal kalıcak bu yuzden.1 saat once geldım.tam 6 saat hastanede kaldık.geldıgımde komsular cocugun babama ode arabanın parasını yanınıza bırakmam dıye tehdıtler savurarak arabasına bınerken bı kere daha dayak yedıgını soyledıler.hıcte acımadım dogrusu.sordum babama bıde ben dovdum dedı.gercekten delı gıbıyım bugun.cok sınırlıyım.ozelıkle.araba carpmasından dolayı 2. kopegımı kaybetmeye yaklastıgım ıcın.