Adana İl Temsilcisi
Hepinize tekrardan merhaba. Güncellemeyeli uzun zaman oldu. Uzun zaman teknolojiden uzak kaldım. Kusura bakmayın.Kaldığım yerden devam ediyorum.Resimler yolda geliyor.
evet,bekliyoruz.
Hepinize tekrardan merhaba. Güncellemeyeli uzun zaman oldu. Uzun zaman teknolojiden uzak kaldım. Kusura bakmayın.Kaldığım yerden devam ediyorum.Resimler yolda geliyor.
İnşallah sen de gezersin böyleabi vallaha baya özendim çok güzel
Hayırlısıysa; olsun.hocam tekerine sağlık, yine çok keyifli bir gezi yapmışsın....darısı başımıza![]()
Motosiklet ile hiçbir sorun yaşamadım. Beni kendine daha da tutsak etti. Sonda yazmak istiyorum ama yeri geldi sanırım, son gün 887 km durmaksızın(sadece benzin) geldim ve titreşim filan hiç yorgunluk hissi vermedi. En çok şikayet edilen titreşim beni üzmedi. Yakıtı, konforu, fren mesafesi... hepsinden çok memnunum. Yan çanta alacağım ama şehiriçinde gerçekten büyük sorun. Bunu arkadaşlardan bizzat gördüm. Ağırlık merkezi pek sıkıntı vermedi aksine tecrübe bile oldu. süspansiyon ayarı ile oynayıp en aşağı seviyeye getirdim.Dostum tebrik ederim. Benim bu sene planladığım şeyi yapmışsın. Yeni motor alamadığım için ben girişememiştim. Ama senin motorun aynısından bulmuştum. KM yüksek gelince ısrar etmedim. Soru:Motor ile ilgili bir sorun yaşadın mı? Memnunmusun? ...Ayrıca yan çantalar olsaymış ağırlık merkezi biraz daha aşağıda olabilirdi...
Harika bir gezi oluyor. Paylaşım için teşekkürler![]()
BMW F650 gerçek ''her yola uygun'' motosiklettir. Bunun arkasında durarak söylüyorum. Büyük motorlar belki daha rahat ama sarp arazide gerçekten sıkıntı. Herşeyin artısı ve eksisi vardır muhakkak. Bunları topladığımda ben bu motoru daha da seviyorum. Ağırlık merkezinden ziyade; sıkıntı ağırlığın ön ve arkada dengeli olmamasıdır. Bu büyük sorun çıkarabilir. dik yokuşlarda motosiklet aniden şaha kalkabilir mesela. Bunlar hep tartışmaya açık konulardır aslında.bir sorun çıkarmadı gezi boyunca takipimiz gereği öle gördümbu motora dikkat edersen kısa boylular için zorluk çıkarmamak üzere tasarlanmış enduro dan ziyade alcak yapmışlar yani ağırlık merkezi zaten yere yakın canta bişi değiştirmez ben aksine motorumu yükseltmey çalışıyorum hatta arka süspansiyonu patlattım bu yüzden ama degdi
İlginizden ve iltifatlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Kimbilir belki beraber gideriz birgün...çok güzel oluyor geziniz dicem ama çok güzel de tam olarak karşılayamıyor gezinizi.göz kamaştırıcı bir şekilde etkiliyor.kesinlikle tebrik ediyorum.elinize yüreğinize sağlık.
geçen yaz arabamla doğu karadeniz turu yapmıştım 10 gün süreyle samsundan itibaren sürekli doğuya giderek sarp sınır kapısına kadar gidip geri dönmüştüm.bir sürü yaylaya gittim.görülmesi gereken çoğu yeri gördüm ve hayran kaldım.ileride inşallah motorumla tekrar gideceğim.ama bu sefer otellerde kalmak yerine kesinlikle kamp yaparak olacak.
tekrar tebrikler..tekeriniz hep düz bassın..
Sizin gezinizi de en kısa zamanda oluyacağım.Canım kardeşim; Memleketinize dönün çağrısında bulunduğun için teşekkür ediyorum. Dokunma yarama..vallahi kanar.. Tabib bile durduramaz.ale:
12 Ağustos da B.Çekmece den Batum sınırına seyahat hazırlığı içindeyım. Forumdaki Etkinlik duyurularında "Büyükçekmece'den Karadeniz Batum sınırına seyahat " konusunu okuyan arkadaşlar olursa detayı göreceklerdir.
Çok hoş bir benzetme. Lost'u hiç izlemedim ama bayağı methediyorlar.Valla Lost dizisi halt etmiş.Bir sonraki bölümü merakla bekliyoruz.Kitlendik kaldık doğrusu.Bu kadar muhteşem bir gezi olur ancak.Bu arada bmw'nin titreşim durumu nasıl?Bu kadar yol gidebildiğine göre çok fazla rahatsızlık yok sanırım.Senin bu gezi yazını okuduktan sonra ben de ciddi ciddi bmw almayı düşünmeye başladım.Merkla devamını bekliyoruz.
Beğendiğinize sevindim. Yazdıklarınız için teşekkürler.Boydan boya karadeniz başlığını görünce tama dedim benim en az 10 yıldır planladığım motor ve ekonomi açısından gerçekleştiremediğim bu geziyi bizimle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ederim.Benim için ön bilgi açısından çok faydalı oldu.
yanlız yola çıkmak başlı başına cesaret ayrıca tebriğe şayan
Amasra resimlerini görünce amasra lisesinde görev yağtığım günler geldi aklıma o fotoğraflanan yerleri karış karış gezmişim nostalji oldu benimi için sağol..
Kamp yerleri ve kamp çadırı vs. güzel bende otelden ziyade çadırı terçih ederdim hiç tecrübem olmamasına rağmen..
vee. tabiki yayla resim ve yorumlarını bekliyoruz
eline bileğine tekerine sağlık...
İlginizden dolayı teşekkürler. Sadece Karadeniz değil, ülkemizin her yanı gerçekten çok güzel.ale:hocam ne yaptınn sen yaa...valla benim hep motorla karadeniz turu hayallerim vardı motor ehliyeti de aldık motoruda ailevi sebeplerden dolayı erteledik . ama gönül ferman dinlemiyor çekti beni karadeniz 1 ay önce 4 arkadaş artvinden samsuna gezdik..tadı hala damağımda kaldı. içinde motosiklet aşkı olan her motorcunun hayalidir karadeniz..inşallahh birgün motorla gitmekte nasip olur..
ale::salut::salut:biz arabayla geçerken motorculara bakıp dertlendim hep..eline emeğine sağlık..herkesin karadenizi gezmesi ümidi ile allaha emanet olun. muhammet
![]()
Döneli çok oldu ama tatile devamSüper ya :cat:
şu an oralardamısın ? hayallerimi gerçekleştirisiyosun, muhteşem
Daha çok kamping olmayan yerde çadırı kurdum. Kimsenin olmadığı, sessiz sakin koyler, plajlar, yada ormanlar herzaman daha güzeldir bence. Herşeyimi karşıladım. Elektriği bile.Çadırda kalınca duş,su, tuvalet vs. ihtayacını nasıl karşıladınız zor olmadı mı? yani kamping alanı olmayan yerleri kastediyorum.
İlginizden dolayı teşekkürler.Tek kelimeyle harika...
Bütün resimlere baktim..
Emegine tesekkürler arkadasim.. :rendeer:
evet,bekliyoruz.
Teşekkürler. Kısmetse olur diyelim.Abiciğim süpersin gerçekten benimde hayalim bu rotayı geçmek ama eşim izin vermiyor ne olursa olsun yapıcam bu seyehati bir gün,gerekirse eter koklatır eşime bayıltır;yine de giderim![]()

İlginizden dolayı teşekkür ederim. Faydam dokunuyorsa; ne mutlu bana...sevgili,a vagrant,olağanüstü bir dizi seyrediyor gibiyim.devamini hep olduğu gibi sabırsızlıkla bekliyorum.bu yıl planlayıpda gidemediğimiz,umarım önümüzdeki yaz gidebileceğimiz için,sizin tavsiye,resimlerinizden,notlar alıyorum.benim için klavuz olacaktır.sevgilerimle.::biggrinn
Teşekkürler. En güzel resimleri seçmeye çalışıyorum.bizler halen takipteyiz,dağ havası almış kadar olduk,paylaşım için teşekkürler
İlginizden dolayı teşekkür ederim. Bayramda mümkün olduğu kadar gezin derim.oncelikle tavsiyelerin verdiin bilgiler ve resimler icin tesekkurler.....bende karadenizliyim ama hep yurt disinda buyudum ve gezdim suandada amerikadayim ama bayramda donup trabzona gidicem ins...herzaman bole bi tur dusunuyorum ama bakalim nezaman nasip olcak ...bence ulkemiz gercekden cok guzel heryeri ayri bi guzelllikde....bu resimlerden belli oluyor....rersimlerin devamini bekliyorum.... cok tessekkurler....
Yurdumuzun heryeri harika. İnsan yeterki gezsin, görsün. İlginizden dolayı teşekkür derim. Kısmetse gerçekleştirirsiniz birgün hayalinizi.Çok mükemmel bir gezi olmuş.
Karadeniz dünyadaki cennet gibi.
Karadeniz insanının daha fazla yaşamasına şaşırmamak lazım,böyle manzaralar,böyle bir doğada yaşamak..
Her fotoğrafa tek tek baktım,iç çektim.Herkesin hayalinde yattığı gibi,benim de hayalimde bir Karadeniz turu var.Allah isteyen herkese nasip etsin..
Fotoğraflarına bakmak bile insana bu denli pozitif duygular yüklerken orada olmanın vereceği hazzı hesaplayamıyorum.
Fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkür ederim :rendeer:
İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Size de böyle bir gezi kısmet olur inşallah.Sevgili a vagrant
Gerçekten mükemmel yerler görmüş, mükemmel anıları kadrajınıza sıkıştırmışsınız...
Tek kişi olmanıza rağmen böyle bir gezi yapmanız ayrı bir hayranlık uyandırıcı. İlerde kısmet olur motor alırsam yapmak istediğim karadeniz turunu yaşamış gibi oldum adetabu siteye üye olmayan bir arkadaşıma da gezinizi gösterdim o da hayran kaldı. İkimiz de yolunuzun açık olmasını diliyoruz. Allah kazadan beladan korusun...
Paylaşımınız için çok teşekkür ederiz :rendeer: