Boya Ustaları

Arkadaslar bir konuda yardımınızı istiorum belki ilerde sizinde isinize yarayabilir bu kisi .. Motoruma ufak tefek ciziklere rötuşlar yaptırmak istiorum bu konuda Anadolu Avrupa farketmes bildiginiz isini harbi 10 numara yapan ustalar varsa numarasını yazabilirmisiniz :)

Bostancı'da bir usta var bilinen....
Bir de Atatürk Sanayi 2. bölümde Yücel Motor'un yanında....

Bu ikisi işini çok iyi yapıyor diye biliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar, boya kalitesini etkileyen en önemli unsur boyacinin ustaligi ancak kullanilan astarin ve boyanin kalitesi gibi faktörler de unutulmamali. bu ücü ile de bitmiyor. boyanacak yerin büyüklügü, temizlenisi, boyanin nerede ve nasil kurutuldugu ivir zivir ...

eger gercekten cok kücük rötus yapilacaksa bunu kendiniz bile yapabilirsiniz. bir süre sonra da daha büyük bir operasyona girisip parcayi komple boyatip aracinizi "sifirlayabilirsiniz". bence hesabini kitabini bir yapin ...

Arkadaslar bir konuda yardımınızı istiorum belki ilerde sizinde isinize yarayabilir bu kisi .. Motoruma ufak tefek ciziklere rötuşlar yaptırmak istiorum bu konuda Anadolu Avrupa farketmes bildiginiz isini harbi 10 numara yapan ustalar varsa numarasını yazabilirmisiniz :)

numaraya, adrese, başlık açmaya gerek yok.
oto sanayilerdeki boyacılardan hangisine girip selam verseniz, kralını rütuşlar.
üç-beş sefer giderseniz de, kanka olur, her işinizi yaptırırsınız.
(emeğin bedelini ödemek kaydıyla:bounce:)

numaraya, adrese, başlık açmaya gerek yok.
oto sanayilerdeki boyacılardan hangisine girip selam verseniz, kralını rütuşlar.
üç-beş sefer giderseniz de, kanka olur, her işinizi yaptırırsınız.
(emeğin bedelini ödemek kaydıyla:bounce:)

Orası ööleeee tabiiii ama ben belki tavsiye edebileceginiz anlamında sordum sanayiiye gitsen elini sallasan boyacıya carpar zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar