boya sorunu:(

bugün dükkanda benim karakaçanı boyamak istedim
boya sökücü kullanıp zımparaladım.ancak depoya ve ön çamurluğa gösterdiğim özeni arka çamurluk ve motorun yanlarına göstermedim.
sonuç da beklenen gibi oldu depo ve ön çamurluk süper ancak diğer kısımlar berbat.kötü olacağını biliyordum ama bu kadar olacağını düşünmemiştim.
kerpiç eve badana yapar gibi oldu.:)
motorun üzerinde 3 kat boya olduğu için boa sökücü veya zımpara bile kar etmedi.beğenmediğim boyayı sökmeden macun çekip tekrar boyasam randımanlı olur mu?

bazı kişiler boyamadan önce eski boyayı şalama ile yakıyorlar. eğer parçalar sıcaklıkta sorun çıkarmayacaksa yakma yöntemini deneme listesine ekleyebilirsin.

benim arka çamurluk kadroya kaynaklı ayrıca kapalı ortamda yakabileceğimi sanmıyorum.solvernt bazlı bir boya sökücü kullandım ama düz zeminler harıç pek randıman vermedi.başka türlü bir boya sökücü biliyor musunuz?

avuç içi taşlamalara takılan zımparalar var onlarla bir dene. kalın zımpara ile başlayıp inceye geçeceksin

ali yıldız : sanayiye gideceksin boya sökücülerin en iyisinden ver diyeceksin olay budur ben otomotiv sektöründeyim sökülemeyen boya duymadaım

avuç içi taşlamalara takılan zımparalar var onlarla bir dene. kalın zımpara ile başlayıp inceye geçeceksin
bir de öyle deneyeyim kaliteli boya sökücü artı dhakalın zımpara.
boya sökücüden düz zeminlerde randıman aldım ama arka çamurluk çok girintili olunca her yere ulaşmadı.
bir işi 2 kere yapacağım :pr::pr:ama sonunda güzel olacak inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar