Boya Konusunda Yardım Lütfen.....

Kafayı yemek üzereyim, yine motoru düşürdüm bendemi sorun var göze mi geliyorum anlamadım. Dün servisten çıktım, çıkışta 4 basamaklı bir merdivenin üzerine motorların inmesi için bir tane tahta rampa yapmışlar rampanın tepesinde motoru indiriyim derken motor bende önce indi. Ama ne indi yan taraf komple çizildi valla bu sefer kötü canım sıkıldı daha ikinci hafta ya nedir bu anlamadım.

Bu arada bu çizilen plastik aksamları nerde boyatabilirim bilgisi olan varsa bana bir kaç yer gösterirse sevinirim.

:salut: :salut: :salut:

Her hangi bir oto boyacisi boyar sana sprey boya ile boyama akar ve cirkin durur.Cok pahali bir masraf degil 20 ytl yi gecmez sadece cizik kapatacaksan.

Sadece çizik değil bazı yerlerde plastiğe kadar inen yarıklar var. Of Konuştukça içim daralıyo hala gözümden gitmiyo motorun düşüşü.:pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Madem daha yenisin motorda (öyle anlıyorum) hemen yaptırma boya işini, biraz böyle bin hem nazarlık olur :)

Artık kolay kolay düşmeyeceğinden emin olduktan sonra boyatırsın güzelce..

Motorda yeni değilim aslında 5 sene bir ara verdim evlendikten sonra anca hanımı ikna edip aldım ama üzerindeyken düşmüyorum allahtan geçen feribotta ayaktan kaydı düştü bu seferde rampadan indirmeye çalışırken elimden kaçtı hiç olmayacak kazalar ama var bi keramet allah hayra çıkarsın artık.

valla geçmiş olsun ama eyong abinin dediği daha mantıklı

vipseyahat

ilahi hoca vallahi güldürdün beni üzerindeyken düşmüyorum ama :)))
neyse konuya dönelim plastik aksama macun çekilmez herhalde o konuda bir bilgim yok pek ama bir boya ustasına sanayide götür o her şekilde her koşulda halleder olmadı macun çeker sıfırdan boyar hatta bu sefer zevkine göre boyata bilirsin :) ben geçen arabanın tamponunu boyattım 150 milyon aldılar senden artık ne alabilirler hesap et

150 milyon hayatta vermem motor kaç kuruş bence böyle ayrı bir havası oldu yada sticker yapıştırıyım çizik yerlerine olmazsa:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar