- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Bana da kırılmış olabilirsiniz, sizi anlarım. Kendi adıma konuşayım; siz 1.70 boyunuzla sahip olacağınız motorda durduğunuzda 2 ayağınızın da yere basmasını hayal ediyorsunuz. Gerçekte buna gerek yok, bunu bilmiyor olmanızın nedeni tecrübe eksikliğiniz. Ayrıca sele alçaltma uygulamaları mevcut, yapamasanız bile durduğunuzda sağ ayak arka frendeyken motoru sola yatırıp sol ayağınızı yere basarak motoru devirmeden dengede tutabilirsiniz. Herhangi bir kapalı alan hakimiyet, sonrasında yol eğitimi aldınız mı bilmiyoruz, tüm modlarına rağmen bahsettiğiniz motorlar şakaya gelecek motorlar değil, daha bu işin temelini, en basit soruların cevabını bilmeden 1000-1200 cc arası ve lenduha gibi büyük, ağır motorlar hakkında bizden yorum istemişsiniz. Biz sizi tanımıyoruz, geçmiş tecrübelerinizi ve beklentilerinizi bilmiyoruz, nerede ve nasıl süreceğinizi anlamadık. Hadi ben size "Tiger 1200" önersem siz bana "İyi de neden Tiger 900 ya da Tiger Sport 660 değil?" diye sorduğunuzda size ne diyeyim? 1.70 boy ve 85 kg diye salt bir kriter yok, o zaman size Msx önerisi geldiğinde bozulmayacaksınız. Siz motosiklet konusunda daha suya "bu" derken yıllardır süren adamlar hakkında "ne çok boş insan var" diyeceğinize tavsiyem; kendiniz hakkında daha detaylı bilgi verin de hangisi size uygun beraber yorumlayalım.Sitede cok bos insan olduğunu fark ettim. Adam gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ya sizin dediğiniz gibi bi gün yolda cesedimi görürsünüz dediydim dersiniz yada helal olsun dediğini yapmış dersiniz hepinizin yolu açık olsun bugün bu site bende bitmiştir..